Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • FlowerTrials 2024, ben jij erbij?

  Breng jij ons een bezoek tijdens de FlowerTrials? Tijdens FlowerTrials presenteren wij veelbelovende rassen, sprankelende noviteiten en inspirerende concepten. In onze showkas word je ondergedompeld in een zee van betoverende orchideeën, adembenemende anthuriums en bloeiende bromelia's. Je bent van harte welkom. »

 • Melodia: ‘een ras waar muziek in zit’

  Een ware revolutie in de wereld van de rode potanthuriums. De traditionele potanthuriumteelt is gericht op de potmaten van 14cm en groter. Het nieuwe ras Melodia® valt in dit segment, maar onderscheidt zich verder in alles ten opzichte van dit assortiment.  »

 • Manta Palau, een visueel spektakel

  Manta® Palau, de nieuwste toevoeging aan de Manta® More-serie, betovert met haar okergele bloemen die een prachtige roze gloed hebben. Deze combinatie geeft de plant een warme uitstraling die doet denken aan de betoverende koraalriffen van Palau. »

 • Gevoelstemperatuur van een plant

  Wat is de gevoelstemperatuur van het heersende kasklimaat voor de plant, hoe groeit de plant onder die omstandigheden en is dat gelijkwaardig aan de vorige keer bij hetzelfde gemeten kasklimaat? Allemaal vragen waar wij ons mee bezighouden. »

 • Aroha, lang leve de liefde! 

  In het Maori, de taal van de Maori’s in Nieuw-Zeeland, is de betekenis van Aroha®: liefde. Deze lieflijke potanthurium voor de kleine potmaten ontleent haar naam hieraan. De rode kleur van de bloemen is sterk en oudere bloemen verkleuren nauwelijks. »

 • Uitbreiding Anthura Arndt 

  Bij Anthura Arndt zijn we gestart met een uitbreiding van 1,3 hectare kas. Medio 2024 zal dit gedeelte in gebruik worden genomen voor onze phalaenopsis jonge planten.  »

 • Out with the old, in with the new!

  Eindelijk is het zover! Met trots laten wij weten dat wij een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis gaan schrijven. De afgelopen maanden zijn wij samen met collega's, klanten en partners diep in onze kern gedoken en hebben wij gereflecteerd op onze essentie. In een constant veranderende wereld zijn wij vastbesloten om te blijven evolueren en innoveren voor een positieve impact op de wereld. Dit heeft geleid tot een aanscherping van onze strategie. De rebranding weerspiegelt dit.  »

 • In gesprek met Houchih Lin van Royal Base in Taiwan

  Royal Base Corporation is gespecialiseerd in de veredeling van phalaenopsis variëteiten en het produceren van orchideeën weefselkweek en jonge planten. We praten met Houchih Lin, General Manager, over onze samenwerking, de bedrijfsvoering in Taiwan en Vietnam en zijn blik op de toekomst. »

 • Wijnrode Anthura Chamonix

  De kleinbloemige Chamonix heeft iets schattigs, net als het pittoreske Chamonix in Frankrijk. Deze veelzijdige potphalaenopsis heeft bloemen in een diepe, wijnrode kleur. »

Bekijk ook