Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Jumbo is indrukwekkend groot met een prachtige kleurencombinatie

  Een naam voor dit snijanthuriumras was makkelijk: Jumbo® zegt genoeg over deze unieke nieuwe bloem uit onze veredeling. »

 • Graciosa is lang genieten van een stijlvolle en frisse bloem

  De roomwitte anthurium snijbloem Graciosa® doet haar naam eer aan vanwege haar betoverende en lieflijke uitstraling. De associatie met het Nederlandse woord gracieus is overduidelijk: stijlvol en sierlijk.  »

 • Zonnepanelenproject Anthura Noord-Macedonië

  In maart zijn de zonnepanelen in Noord-Macedonië in gebruik genomen, zodat wij onze eigen energie kunnen opwekken. Daar zijn we blij mee, want het heeft even geduurd om te komen waar we nu zijn. »

 • Tijdens de FlowerTrials zetten wij onze deuren open voor u! 

  Terug van weg geweest, eindelijk! Na drie jaar zetten wij met de FlowerTrials® onze deuren open, waarbij wij veelbelovende rassen, noviteiten en concepten zullen presenteren. Een overvloed aan orchideeën en anthurium worden in onze showkas gepresenteerd.  »

 • Terugblik AnthuraNXT

  Afgelopen vrijdag 13 mei was het zover: ons jaarlijkse klantevent AnthuraNXT, dat weer fysiek kon plaatsvinden. Met veel plezier hebben wij onze klanten ontvangen en samen een leuke, onderhoudende en zeker ook gezellige middag en avond gehad! »

 • Nieuw hoofdkantoor voor en door medewerkers Anthura geopend 

  Vol trots hebben wij samen met alle medewerkers vrijdag 22 april, ons nieuwe hoofdkantoor geopend. De feestelijke opening vond plaats door het hijsen van de speciale openingsvlag, vuurwerk en een openingswoord van Iwan & Mark van der Knaap en Marco van Herk. Aansluitend hebben alle medewerkers het nieuwe pand van binnen en buiten bekeken en konden zij onder het genot van een hapje en drankje napraten.  »

 • Interview met Chen Mingzhang van XiuHai in China

  Chen Mingzhang en zijn vrouw, oprichters van het Chinese bedrijf Xiuhai, houden zich al 37 jaar bezig met de teelt van potplanten. Chen vertelt over de ontwikkelingen van zijn bedrijf, zijn visie op de toekomst en de uitdagingen op de hedendaagse Chinese markt. »

 • Positieve ervaringen met lontenmachine Anthura Arndt 

  In april leveren wij de laatste trays zonder lontje uit en dan zijn wij helemaal over. Al met al zijn wij zeer tevreden over deze innovatieve, nieuwe methode en zien wij nog meer kansen om met deze teeltmethode de kwaliteit van onze phalaenopsis pluggen te verbeteren.  »

 • Maak kennis met Jos Akerboom

  Jos Akerboom is ons verkoopteam komen versterken als Accountmanager Midden en Zuid-Amerika. Ik ga mij bezighouden met de verkoop van anthuriums en phalaenopsis aan onze klanten in Latijns-Amerika. Hij stelt zichzelf aan u voor. »

Bekijk ook