Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Nieuwe rassen verdienen de spotlights

  Nieuwe rassen uit de veredeling worden al decennia lang geïntroduceerd op de markt. Met aandacht op een beurs of bij open dagen werden de nieuwste veredelde rassen in het zonnetje gezet. Als vervolgens de kweker zijn nieuwe aanwinst aanbood op de veiling, ging het nieuws al snel van mond-tot-mond en wist binnen afzienbare tijd iedereen van het bestaan van deze nieuwe bloem of plant. »

 • Een impressie van de Royal FloraHolland Trade Fair

  De afgelopen week hebben wij veel bezoekers mogen ontvangen in onze stand 21.8 op de Royal FloraHolland Trade Fair uit binnen- en buitenland. Ook zijn veel klanten naar onze showkas in Bleiswijk gekomen om ons uitgebreide assortiment te bekijken. »

 • Uitdagingen op de Chinese markt

  In Kunming, waar onze Chinese vestiging is gevestigd, kunnen we te allen tijde opereren op een niveau waar onze klanten weinig tot geen overlast ervaren. »

 • Aantrekkelijke kleurnuances bij Ritma en Melito

  Wat hebben de roze anthurium potplant Melito® en de rode anthurium potplant Ritma® gemeen? Zij hebben de ton-sur-ton kleurtonen tussen spadix en schutbladeren. »

 • Verdergaande specialisatie in anthurium en orchidee

  Per 1 september is de functie van Commercieel Manager opgesplitst in anthurium en orchidee. Hierdoor geven wij verder inhoud aan de ingezette specialisatie in anthurium en orchidee binnen ons verkoopteam. Gert Hoogendoorn en Richard Smit zijn de uitdaging aangegaan als respectievelijk Manager Sales Orchids en Manager Sales Anthurium. »

 • Innovatieve en duurzame veredeling vereist constante technologische ontwikkeling 

  Technologische ontwikkeling, is bij ons aan de orde van de dag, binnen alle geledingen van ons bedrijf. In dit artikel geven wij een kijkje on onze 'veredelingskeuken'.  »

 • Het zit in ons DNA om elke dag beter te worden

  Als veredelaar proberen wij onze rassen zo duurzaam mogelijk te maken. Als de rassen die commercieel worden of zijn, geproduceerd worden, draagt vooral technologische ontwikkeling bij aan deze duurzaamheid. Dit gaat hand in hand met leverbetrouwbaarheid en borging van plantkwaliteit. »

 • Farao is van koninklijke allure

  Een bloem met de naam Farao® zou de suggestie kunnen wekken dat zij niet meer mee kan met de kenmerken van deze moderne tijd. Niets is minder waar: Farao is met recht een vernieuwend ras. De kleur 'oud'roze, waar deze bloem haar naam aan ontleent, is een toevoeging aan het kleurenpallet van snijanthurium bloemen. »

 • Anthura Minneapolis is van alle markten thuis!

  Door de grote roze bloemen met opvallende contrasterende rode lip heeft Minneapolis een exclusieve uitstraling en een onderscheidend vermogen in de kleurgroep roze. Minneapolis is van alle markten thuis, zowel op het gebied van afzet als toepasbaarheid. De plant is zowel geschikt voor de teler die zich richt op de retail als op het hogere segment, waaronder de bloemist. »

Bekijk ook