Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Maak kennis met onze nieuwe Sales Managers

  Door het vertrek van Rick Kroon geven wij de ingezette specialisatie verder inhoud door de functie van Commercieel Manager op te splitsen. Met trots kunnen wij jullie informeren dat wij deze functies vanuit eigen gelederen invullen met Gert Hoogendoorn als Manager Sales Orchids en Richard Smit als Manager Sales Anthurium. »

 • Interview met de afdeling International trade and logistics

  Dagelijks worden er tienduizenden planten verstuurd naar tientallen landen binnen en buiten Europa. Dit brengt een strakke planning en organisatie met zich mee en een goede samenwerking met instanties zoals Naktuinbouw en expediteurs. Een zending vereist de juiste documenten en een goede afstemming, zowel intern als met de klant. Deze werkzaamheden vinden plaats op de afdeling International Trade and Logistics. »

 • Maak kennis met Mareen Bogerd

  Sinds 1 december 2020 is Mareen Bogerd de nieuwe Manager Marketing en Productmanagement. De nieuwsgierigheid naar de andere kant van de keten, de aantrekkingskracht van de groene sector en de mogelijkheid om retailervaring in te zetten, zijn voor haar de redenen geweest om over te stappen van de retail naar Anthura, een veredelingsbedrijf. »

 • Interview met Anthuriana Dominicana

  Patrick Vez is één van de eerste kwekers van Anthura en is dat nog steeds. Met een totale oppervlakte van 8 hectare kassen produceert Anthuriana Dominicana jaarlijks miljoenen planten en bloemen. We spraken met Patrick over zijn bedrijf in het Caribisch gebied, de geschiedenis, de huidige situatie en de toekomst. »

 • In gesprek met Sander Smeding – Kunming Anthura

  In 2006 opent Anthura een productielocatie van anthurium potplanten in China. Kunming Anthura Horticulture Ltd. is gevestigd in Songming, vlakbij Kunming. In 2008 verhuist Sander Smeding, managing director, naar China om daar het bedrijf te leiden en verder uit te bouwen. »

 • Micra, een groeibriljant die extra kleur geeft aan Small the next BIG thing

  De nieuwste rode potanthurium die aan het assortiment is toegevoegd heeft de naam Micra®. Zoals de naam doet vermoeden is Micra klein van stuk, maar de prestaties daarentegen zijn groots te noemen. Deze compacte plant met rode hartvormige bloemen is klein, maar sterk en zowel koude als hitte tolerant. »

 • #Anthura nieuws

  Onze nieuwe productcatalogi van de anthurium potplanten, anthurium snijbloemen en phalaenopsis staan online! En lees de laatste update over onze nieuwbouw. »

 • Haal het authentieke Italiaanse leven in huis met Bolgheri

  Met het nieuwe ras Bolgheri wordt het rijke authentieke Italiaanse leven in huis gehaald: het ras ruikt licht zoet als de zon erop schijnt, heeft een warme oranje kleur en is rijkelijk vertakt. »

 • Nieuwe Anthurinfo! De drijvende krachten achter…

  De zomereditie van de Anthurinfo staat niet alleen in het teken van onze prachtige noviteiten Anthura Bolgheri en Micra®, maar wij brengen ook een aantal mensen letterlijk en figuurlijk in beeld. Wie is de drijvende kracht achter Anthuriana Dominicana, Kunming Anthura Horticulture Co. Ltd en de afdelingen International Trade & Logistics en Marketing en Productmanagement? Lees meer in de Anthurinfo! »

Bekijk ook