Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Fortezza, staat als een huis

  De oorsprong van de naam Fortezza® is (stenen) fort of rots. Deze noviteit heeft niet alleen een mooie en krachtige naam, maar straalt ook kracht uit door de groen-rode kleurstelling. »

 • Anthura Lusaka

  Blij met de komst van Anthura Lusaka in de kleurgroep paars! De belangrijkste eigenschappen voor de kweker van deze noviteit zijn groeikracht, voldoende taklengte en lange kammen waarop de bloemen mooi zijn gerangschikt »

 • Interview John Amand van Jacques Amand Internationaal

  Al meer dan 90 jaar verkoopt Jacques Amand bloembollen aan tuiniers. Het bedrijf staat bekend om de diversiteit en kwaliteit van bollen die zijn aanbieden aan klanten over de gehele wereld. Johan Amand koopt al lange tijd Garden Orchid in bij Anthura, die zij vervolgens afzetten in Groot-Brittannië. Ook levert hij Garden Orchid aan wereldwijde bloemenshows, zoals de Chelsea Flower Show. We spreken met John over zijn bedrjf, zijn drijfveren en passie. »

 • Lipa Pink Mini   – Love is on your lips

  Eén van de veelbelovende introducties van dit jaar is Lipa® Pink Mini. Het is een ras met een overvloed aan schattige, kleine wit-roze bloemen spreekt gelijk tot de verbeelding. Lipa® Pink Mini trekt direct de aandacht en is tegelijkertijd subtiel. Dat op zich is al een prestatie.  »

 • FlowerTrials 2023

  Tijdens FlowerTrials presenteren wij veelbelovende rassen, sprankelende noviteiten en inspirerende concepten. In onze showkas word je ondergedompeld in een zee van betoverende orchideeën, adembenemende anthuriums en de allereerste bloeiende bromelia's. We nodigen je van harte uit om tijdens de FlowerTrials een kijkje bij ons te nemen. »

 • Anthura Lima: de fleurigheid zelve!

  Met recht draagt dit ras dan de naam van de kleurrijke en temperamentvolle hoofdstad van Peru: Lima. »

 • Alpine: een welkome aanvulling in het witte kleursegment

  Zo wit als de besneeuwde bergtoppen in de Alpen, dat is Alpine®. Vanzelfsprekend ontleent deze krachtige potanthurium hier haar naam aan. De sneeuwwitte bloemen in combinatie met het donkergroene blad resulteren in een mooi plaatje. »

 • Langdurig genieten met Anthura Split

  Anthura Split brengt het zonnetje in huis! Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze prachtige phalaenopsis is vernoemd naar Split in Kroatië. »

 • Johan van Vliet wordt ons aanspreekpunt voor bromelia’s 

  Na onze start met bromelia veredelingsactiviteiten heb ik de kans gekregen om naast mijn activiteiten als Account Manager phalaenopsis, ook het productmanagement en de binnenlandse verkoop van bromelia op mij te nemen.  »

Bekijk ook