Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe
 • In gesprek met Gardenkoala uit Turkije

  Al ruim 10 jaar werkt Anthura samen met Gardenkoala, een Turks productiebedrijf en teler van vele soorten bloeiende en groene potplanten. Wij spraken met Enes Kahya, manager van de orchideeën- en anthuriumproductie: "Het is een voorrecht om te werken in het vakgebied waar mijn passie ligt." »

 • Winterharde tuinorchideeën zijn een must voor elke tuinliefhebber!

  Met het voorjaar in aantocht begint ook het seizoen voor de tuinorchideeën en inmiddels komen de eerste planten weer in de winkel. Graag vertellen wij meer over de mogelijkheden om dit voorjaar van deze pareltjes in de tuin te genieten, want deze winterharde tuinorchideeën zijn exotische schoonheden voor elke tuin. »

 • Uitstekende resultaten voor potanthuriums bij 14°C in winkelfase

  Gezien de huidige situatie rondom energie moet het verbruik van warmte en elektriciteit in de teelt geminimaliseerd worden. Hier liggen grote kansen omdat anthurium robuust is en van nature een overlever. Ook tuincentra verlagen de temperatuur naar 14 à 15°C, ten gevolge van de hogere energiekosten waarmee zij geconfronteerd worden. Maar welk effect heeft dat nu op de potanthuriums? »

 • Delicata: ‘a one of a kind potanthurium’

  Zo uitgesproken donker als het blad van Delicata®, was er tot nu toe nog niet. De donkergroene, bijna zwarte bladeren van deze plant zorgen samen met de donkerrood gekleurde bloemen voor een botanische en ‘delicate’ uitstraling. Een sierlijke en verfijnde plant die past in de huidige botanische trend. »

 • In gesprek met Nara Horticultural Co., Ltd.

  Nara Horticultural Co. Ltd is al meer dan 20 jaar onze distributeur in Zuid-Korea. Het bedrijf is marktleider in het sierplantensegment, mede doordat zij een landelijk distributiekanaal hebben. Bovendien zijn ze gestart met retailactiviteiten (zowel online als offline) in combinatie met een tuincentrum met bakkerscafé dat zowel de sfeer als de algehele klantervaring bevordert. »

 • Roy Verstappen stelt zich voor..

  Roy is bij ons aan de slag gegaan als medewerker Sales Support. Hij informeert en adviseert samen met de accountmanagers onze klanten over onze producten en diensten. Met deze huidige markt is het nog belangrijker geworden om de klant te ondersteunen met sterke planten, kennis en expertise. Dat maakt voor hem deze functie ook zo uitdagend. »

 • Laura Roodzant stelt zich voor…

  Laura is bij Anthura begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst. Nu krijgt zij de kans om de rol van Accountmanager in te vullen, waarin zij zich voornamelijk bezighoudt met de verkoop van phalaenopsisrassen aan onze klanten in Nederland en in de rest van Europa. Zij heeft zin in dit nieuwe, kleurrijke avontuur! »

 • Foto-impressie Flower Circus en Master Florist

  Om onze anthurium snijbloemen in de keten onder de aandacht te brengen,werken wij al jaren samen met Master Florist en Flower Circus. Zij verbinden veredelaars, telers en bloemisten en informeren, vermaken en inspireren bloemisten en bloemprofessionals over de hele wereld. Hierbij gebruiken zij vaak onze rassen. Een impressie van kleurrijke en eigentijdse arrangementen, bloemstukken en boeketten. »

 • Interview met Debbie Olsthoorn van Stichting Promotie Anthurium

  Afgelopen februari heeft Debbie Olsthoorn het stokje overgenomen van Claudia Broch als Marketing Manager bij Stichting Promotie Anthurium. Met het doel zichzelf verder te ontwikkelen, is zij deze uitdaging aangegaan. Een afwisselende functie die zij met veel plezier vervult.  »

Bekijk ook