Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Innovatie en duurzaamheid staan centraal

  In een interview met het magazine Globe vertelt Rick Kroon (Commercieel Manager) over de verschillende manieren waarop Anthura al jarenlang duurzaam innoveert.  »

 • Grand Slam hard op weg naar internationale bekendheid

  De snijanthurium Grand Slam® maakte in mei 2020 haar debuut op de klok. Sinds de introductie zijn er verschillende promotionele activiteiten geweest om deze winnaar onder de aandacht te brengen en daarmee de naamsbekendheid te vergroten én dit met succes! »

 • Het perfecte plaatje met Extase

  De nieuwe snijanthurium Extase® heeft een frisse wit-groene kleurencombinatie die balans brengt in ieder arrangement of boeket. Dat maakt deze nieuwste aanwinst in het assortiment zo aantrekkelijk »

 • Interview met Toine Overgaag van Westerlay Orchids

  Sinds 2009 zwaait Toine de scepter over het bedrijf Westerlay Orchids dat sindsdien verdubbeld is qua grootte, actief is op 7,5 hectare en jaarlijks meer dan 3.200.000 orchideeën produceert. We gaan in gesprek met Toine die vol passie en enthousiasme over zijn bedrijf vertelt. »

 • Minnesota shines like a superstar

  Een lust voor het oog. Dat is Minnesota®, die vernoemd is naar de North Star State van Amerika. De staat die keer op keer uitblinkt als de staat met de hoogste levensstandaard. »

 • Update Exclusieve Orchideeën

  De exclusieve orchideeën mogen zich de laatste tijd verheugen op veel interesse van de consument. Het past helemaal in de trend van ‘een eigen jungle creëren’. De exclusieve orchideeën zijn dan ook veelvuldig te zien in diverse activatie campagnes van retailers en consumenten magazines. »

 • Small the next BIG thing

  Wereldwijd is bij potplanten een  verschuiving te zien van de grotere naar de kleinere potmaten. Na een sterke opkomst van de 9 cm pot de laatste jaren, wint nu ook potmaat 6 cm en 7 cm aan populariteit. Dit geldt ook voor orchideeën en anthuriums. »

 • De nieuwe Anthurinfo is uit!

  Het voorjaar is in zicht! Langzamerhand komt de kleur terug in de natuur en is het de hoogste tijd om uw werkplek of huis kleurrijk te maken met onze noviteiten en toppers zoals de anthurium potplant Minnesota, de anthurium snijbloem Extase en de cambra Renaissance white. En er is meer... »

 • De oktober editie van de Anturinfo is uit

  In deze herfsteditie komen noviteiten van zowel anthurium als phalaenopsis aan bod en besteden wij uitgebreid aandacht aan de pH-waarde. »

Bekijk ook