Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • AnthurInfo van drie naar tien keer per jaar 

  Door de snelle, veranderende wereld is de behoefte aan actueel nieuws groot. Daarom zal de Anthurinfo vanaf nu ongeveer 10 keer per jaar worden uitgebracht. »

 • Interview met Somma Fratelli 

  Hans Prins (Account Manager Anthurium) en Andre Lont (gewasspecialist Anthurium) brengen tijdens hun reis in Italië een bezoek aan Somma Fratelli, een bedrijf dat snijanthurium teelt. Zij spreken met vier broers over hun bedrijf en de ontwikkeling en toepassing van een eigen tool. »

 • Anthura Modena is een dankbare plant voor de consument

  Wij zijn trots om het ras Anthura Modena te mogen presenteren aan het grote publiek. Het ras heeft een mooie plantopbouw, is productief in aantal bloemen en takken en geeft een hoog percentage 3-tak. »

 • Eerste update nieuwbouw 2022

  In dit nieuwe jaar kijken wij uit naar de afronding van de renovatie van ons nieuwe hoofdkantoor aan de Anthuriumweg. Er wordt hard gewerkt, maar is er is nog veel te doen. »

 • Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

  Wij wensen u samen met uw familie, vrienden en collega’s mooie feestdagen en een succesvol en vooral gezond 2022. »

 • Onderzoek naar Pepertrips

  Anthura heeft kortgeleden in samenwerking met Koppert Biological Systems een grote proef opgestart op de proeflocatie van Vertify in Naaldwijk. We onderzoeken gezamenlijk de effecten van de bestrijding van Pepertrips (Thrips parvispinus) met behulp van natuurlijke vijanden in het gewas Anthurium. »

 • Nieuwe rassen verdienen de spotlights

  Nieuwe rassen uit de veredeling worden al decennia lang geïntroduceerd op de markt. Met aandacht op een beurs of bij open dagen werden de nieuwste veredelde rassen in het zonnetje gezet. Als vervolgens de kweker zijn nieuwe aanwinst aanbood op de veiling, ging het nieuws al snel van mond-tot-mond en wist binnen afzienbare tijd iedereen van het bestaan van deze nieuwe bloem of plant. »

 • Een impressie van de Royal FloraHolland Trade Fair

  De afgelopen week hebben wij veel bezoekers mogen ontvangen in onze stand 21.8 op de Royal FloraHolland Trade Fair uit binnen- en buitenland. Ook zijn veel klanten naar onze showkas in Bleiswijk gekomen om ons uitgebreide assortiment te bekijken. »

 • Uitdagingen op de Chinese markt

  In Kunming, waar onze Chinese vestiging is gevestigd, kunnen we te allen tijde opereren op een niveau waar onze klanten weinig tot geen overlast ervaren. »

Bekijk ook