Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Gevoelstemperatuur van een plant

  Wat is de gevoelstemperatuur van het heersende kasklimaat voor de plant, hoe groeit de plant onder die omstandigheden en is dat gelijkwaardig aan de vorige keer bij hetzelfde gemeten kasklimaat? Allemaal vragen waar wij ons mee bezighouden. »

 • Aroha, lang leve de liefde! 

  In het Maori, de taal van de Maori’s in Nieuw-Zeeland, is de betekenis van Aroha®: liefde. Deze lieflijke potanthurium voor de kleine potmaten ontleent haar naam hieraan. De rode kleur van de bloemen is sterk en oudere bloemen verkleuren nauwelijks. »

 • Uitbreiding Anthura Arndt 

  Bij Anthura Arndt zijn we gestart met een uitbreiding van 1,3 hectare kas. Medio 2024 zal dit gedeelte in gebruik worden genomen voor onze phalaenopsis jonge planten.  »

 • Out with the old, in with the new!

  Eindelijk is het zover! Met trots laten wij weten dat wij een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis gaan schrijven. De afgelopen maanden zijn wij samen met collega's, klanten en partners diep in onze kern gedoken en hebben wij gereflecteerd op onze essentie. In een constant veranderende wereld zijn wij vastbesloten om te blijven evolueren en innoveren voor een positieve impact op de wereld. Dit heeft geleid tot een aanscherping van onze strategie. De rebranding weerspiegelt dit.  »

 • In gesprek met Houchih Lin van Royal Base in Taiwan

  Royal Base Corporation is gespecialiseerd in de veredeling van phalaenopsis variëteiten en het produceren van orchideeën weefselkweek en jonge planten. We praten met Houchih Lin, General Manager, over onze samenwerking, de bedrijfsvoering in Taiwan en Vietnam en zijn blik op de toekomst. »

 • Wijnrode Anthura Chamonix

  De kleinbloemige Chamonix heeft iets schattigs, net als het pittoreske Chamonix in Frankrijk. Deze veelzijdige potphalaenopsis heeft bloemen in een diepe, wijnrode kleur. »

 • Iconische bloemen met witte strepen, Livium Orange

  De schutbladen van deze Anthurium lijken alsof er een krijtstreep met verf is aangebracht. Livium® Orange is een uitbreiding van het kleurenpalet van Livium®, waarbij de witte aderen duidelijk zichtbaar zijn op de helderoranje schutbladen. »

 • Anthura Nazare, going with the flow

  De Anthura Nazare is een bijzondere nieuwkomer in het phalaenopsis potsegment. De golvende beweging die de takken maken, doet de plant vrijheid en ruimte uitstralen. Net zoals bij de gelijknamige kustplaats, die bekend staat om haar indrukwekkende golven, maken de natuurlijke vormen van de Nazare deze plant tot een unieke vertoning. »

 • Banderola, A Wave Of Flowers

  Als veredelaars zien we de toekomst van planten voor ons. De Banderola®-serie, een gracieuze en verfijnde collectie anthuriums, is ons antwoord op de generatie van morgen. Deze prachtige planten, met hun lintachtige bloemen en harmonieuze bladeren, brengen een golf van schoonheid voort. Van de speelse Banderola® Roja tot de elegante Banderola® Cava en de warme Banderola® Lava, er is een perfecte keuze voor elke gelegenheid. »

Bekijk ook