Showkas boordevol noviteiten met Flower Trials

Van 14 tot en met 17 juni 2016 staat onze showroom weer vol met nieuwe variëteiten. Onze productspecialisten hebben hun favorieten geselecteerd; het zijn deze keer kleurrijke potanthurium, sierlijke phalaenopsis en trendy snijanthurium.     

Kleurrijk
In de spotlight staan dit jaar kleurrijke anthurium. Krachtige rassen die door kleur, formaat en kwaliteit opvallen en tot favoriet zijn verkozen. Aristo®, een veelzijdige anthurium met helderrode bloemen, geschikt voor diverse potmaten. Cirano® heeft weelderige dieppaarse bloemen, een uitstekende houdbaarheid en is koude tolerant. Colorado®, een nieuwe roze Big American met grootse eigenschappen.

Anthurium Cirano® ©Anthura

Cirano®

Beroemde wereldsteden
Ons specialisme in phalaenopsis kent een wereldwijde afzet. We veredelen op sterke externe en interne kwaliteiten. Beoordeel tijdens de Flower Trials de topselectie van onze prototypes; uw rassen van de toekomst: Anthura Narbonne, deze warm koperkleurige orchidee groeit gemakkelijk en heeft een hoge uniformiteit, Anthura Denver is een zeer productief ras met sierlijke witte bloemen met rode lip en Anthura Brisbane is een productief ras met witte bloemen en hoog percentage 2- en 3-takkers.

Leading
Anthura is de wereldmarktleider in snijanthurium. Dit jaar schenken wij bijzondere aandacht aan drie nieuwkomers. Cantello® en Marea® vormen dankzij de ‘ botanische’ look die ze beide hebben een bijzonder duo. Milanello®, is een trendy paarskleurige noviteit, haar krachtige kleur en ideale maten maken haar een absolute favoriet.

Aanmelden
Het is eenvoudig om vooraf online aan te melden. Toegang is gratis en wij zorgen voor uw bezoekersbadge. Klik hier om direct aan te melden!

Openingstijden
Van dinsdag 14 juni tot en met donderdag 16 juni dagelijks geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag 17 juni van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Wij heten u tijdens de Flower Trials van harte welkom op Anthuriumweg 14 in Bleiswijk.

Kijkje in showkas tijdens Flower Trials 2015