Garden Orchid wint Packaging award

Garden Orchid sleept de Packaging Award 2018, dé vakprijs in de verpakkingsbranche in de wacht.  

Uitreiking Packaging Award 2018 door Art Rooijakkers


Een winnend stijlvol design
De inspiratie voor het design komt voort uit de speciale illustraties van de producten, gemaakt in een verfijnde herbarium stijl. Het logo is strak en mooie gecombineerd met de geïllustreerde bloemen. Met de Garden Orchid lijn heeft Anthura een authentiek merk geïntroduceerd, dat in de tuinsector een grote onderscheidende kracht heeft. Dat de verpakking van Garden Orchid mooi is, is niet onopgemerkt gebleven. De Garden Orchid verpakkingslijn won de prijs voor de categorie Non food.

Jury oordeel:
“Bij een plant in de knop weet de consument vaak niet wat hij koopt. Deze verpakking heeft mooie, kleurrijke illustraties in een botanische tekenstijl, zodat de consument ziet wat hij koopt.
De verpakking is functioneel en sterk; gemakkelijk mee te nemen. De merkcommunicatie is helder en het strakke en duidelijke, typografische logo erg fraai.”

Samen met HLO Creative Design Agency hebben we een aantrekkelijke nieuwe productcategorie op de winkelvloer geïntroduceerd.

Nieuw soort Epipactis
Met de Garden Orchid kan de eindconsument ook in de tuin genieten van orchideeën. De tuinorchideeën zijn stuk voor stuk winterhard en komen ieder jaar in groteren getale terug in de tuin. Het assortiment bestaat uit vijf soorten: Cypripedium, Pleione, Calanthe, Blettila en de recentelijk gelanceerde Epipactis.


Garden Orchid Epipactis

Meer informatie over Garden Orchid, vindt u op de website www.gardenorchid.nl.