Teeltspecialist Anthura Arndt

Op zoek naar een kleurrijke volgende stap in de sierteelt? Ter uitbreiding zijn we voor Anthura Arndt GmbH (grensgebied Winterswijk) op zoek naar een Teeltspecialist. Anthura creëert orchideeën en anthuriums die de wereld kleur geven.

Organisatie
Anthura Arndt GmbH te Borken-Burlo Duitsland (vlak over de grens bij Winterswijk) is een sterk groeiend productiebedrijf en de specialist in kwalitatief hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de orchideeënteelt. Het is een modern en dynamisch bedrijf met een teeltoppervlakte van 11 ha. Met circa 160 gemotiveerde medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan de productie van jonge orchideeën. Vanwege deze sterke groei is er behoefte aan een teeltspecialist.

Functieomschrijving
In deze zelfstandige functie ben je medeverantwoordelijk voor de opkweek van jonge planten. Je bent dagelijks met het gewas bezig en het “oor en oog” van alles wat er in de opkweekruimte gebeurt. Je signaleert en bent scherp op situaties en weet daar daadkrachtig op te anticiperen. Je ziet toe op het klimaat, watergift, bemesting en gewasbescherming, dit vanaf verspenen tot aan de aflevering van jonge planten. Jouw belangrijkste opdracht is het op een hoger niveau brengen van de af te leveren jonge planten. Je bezoekt interne- en externe studieclubs om je teeltkennis naar een hoger plan te brengen. Je levert een bijdrage aan het te voeren beleid en overlegt intensief met de Teeltmanager.

Functie-eisen
– Minimaal MBO opleiding Tuinbouw
– Ervaring met teelt van groente- of sierteelt onder glas
– Communicatiefvaardig
– Ervaring met klimaatcomputer
– Procesverbeteraar
– Oog voor detail en kwaliteit
– Vooruit denken
– Pragmatisch en flexibel
– Team speler
– Hands-on mentaliteit
– Woonachtig in de grensregio Nederland – Duitsland of bereidheid er te gaan wonen

Arbeidsvoorwaarden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor kandidaten met ambitie voor teelt liggen hier uitstekende toekomstmogelijkheden. Ondersteuning bij het vinden van eventuele huisvesting. Een prima werksfeer bij een informele organisatie.

Solliciteren

Stuur je solliciatiebrief en CV o.v.v. V180035 naar g.boesveld@horticruitment.nl

Je kunt het ook per post opsturen naar:
Horticruitment
T.a.v. Gert Boesveld
Agro Business Park 28
6708 PW Wageningen
06 – 232 305 58
0318 – 430 287

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gert Boeveld van Horticruitment, via telefoonnummer 06 – 232 305 58 of 0318 – 430 287.