Iconische bloemen met witte strepen, Livium Orange

De anthurium Livium®-serie is herkenbaar aan haar iconische bloemen met witte strepen. De schutbladen lijken alsof er een krijtstreep met verf is aangebracht. Livium® Orange is een uitbreiding van het kleurenpalet van Livium®, waarbij de witte aderen duidelijk zichtbaar zijn op de helderoranje schutbladen.

De levendige kleuren van Livium® Orange doen denken aan citrusbomen, en het unieke patroon op het blad geeft een stijlvolle mediterrane uitstraling. 

Livium® Orange arrangement

Als je deze levendige Anthurium bekijkt, komen beelden van buiten dineren, kustlandschappen en de geur van frisse vruchten naar boven.

Het kleurenpalet is uniek en creëert echt Anthurium-kunst. Net zoals in schilderijen van de Middellandse Zee door Picasso, Matisse, Dalí en Monet, legt Livium Orange echt een schilderachtige, stralende essentie vast.

Livium® Orange close-up

Livium Orange zuivert de lucht en bloeit lang, waarbij tegelijkertijd nieuwe bloemen worden geproduceerd. De meest geschikte potmaat om Livium in op te kweken is 12 cm. In potmaat 9 zou Livium Orange ook opgekweekt kunnen worden als de plant compact gehouden wordt tijdens de teelt. 

Deze oranje toevoeging aan de Livium-serie kenmerkt zich door een levendige, zelfverzekerde uitstraling. Wil je de Livium Orange ook toevoegen aan je Anthurium-kunstcollectie?