Fashionable flowers

Vanaf 24 maart  is Keukenhof weer open voor publiek. Het Beatrix Paviljoen laat u 8 weken lang genieten van fashionable orchideeën en anthuriums.

In het Beatrix paviljoen is er t/m 16 mei een trendy orchideeënshow te zien. Ontwerpers als Ronald Kolk, Philip Treacy, Jan Jansen, Janne Kyttanen en Maria Marcus vertalen het thema mode in het Beatrix Paviljoen van Keukenhof.

Jan Jansen Orchid shoe

Jan Jansen Orchid shoe

Dressed by orchids
Van top tot teen gehuld in prachtige orchideeën, met de kunstwerken van de modeontwerpers Ronald Kolk, Philip Treacy en Jan Jansen als topstukken. Couturier Ronald Kolk ontwierp voor Keukenhof handgemaakte couturestukken, waar onder een roomwitte bruidsjurk. De elegante Orchid Shoe van Jan Jansen, geïnspireerd op het Venusschoentje, siert de vrouwelijke voet met kleurrijke orchideeën. Drie hoeden van de befaamde Philip Treacy, werkzaam voor onder andere Madonna en de Britse Koninklijke familie, pronken in speciale etalages.

Video gemaakt door Keukenhof (bron: Orchideeën Vereniging ’t Gooi)

Orchid Cloud
In co-creatie met Orchid info (het samenwerkingsverband van alle Nederlandse orchideeëntelers) en onder leiding van 3D pionier Janne Kyttanen, is een groot 3D kunstwerk voorzien van 150 orchideeën. De orchid cloud is een kleurenexplosie van diverse kleuren en vormen.
 
Plan uw bezoek

Nieuwsgierig naar hoe modeontwerpers zich laten inspireren door orchideeën? Bezoek het Beatrix Paviljoen. Koop gemakkelijk uw tickets voor Keukenhof online.

Bezoekadres
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse

Openingstijden
De Keukenhof is elke dag geopend van 08.00 uur – 19.30 uur