14-08-2020 & 15-08-2020
Amsterdam

Zet koers naar SAIL Amsterdam 2020!

Het aftellen is begonnen. Van 12 t/m 15 augustus vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor internationale Tall Ships. De Windjammers en honderden andere grote zeilschepen komen naar Amsterdam, waar oude en nieuwe (inter)nationale schepen, innovatieve havens, fantastisch vuurwerk en vele podia met (inter)nationale artiesten het decor zijn van SAIL Amsterdam 2020. We willen graag samen met jou en jouw partner deelgenoot zijn van deze unieke jubileumeditie.

Vaar met ons mee op één van de officiële SAIL schepen en beleef de 10e editie van SAIL. Tijdens de vaartocht is er een geweldig zicht op de vele imposante Tall Ships. Op en rond de schepen zijn diverse demonstraties en activiteiten die we vanaf het schip kunnen beleven. Onder het genot van een hapje en drankje wordt het een onvergetelijke avond.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus ligt er een prachtig schip voor ons aan de kade te wachten. Vaar jij één van deze twee avonden met ons mee om samen te genieten van dit spectaculaire evenement? Laat in het formulier hieronder weten welke datum jouw voorkeur heeft. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Meld je dus snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deze uitnodiging is persoonlijk en niet overdraagbaar.

 

Programma (o.v.)

  • 18:00 uur Verzamelen in de SAIL Village
  • 19:00 uur Persoonlijk welkom door de kapitein
  • 19:30 uur Een uitgebreid warm en koud buffet
  • 23:00 uur Feest op het water met licht, geluid en schepen vanuit de hele wereld
  • 00:00 uur Aankomst SAIL Village

Vervoer

Het is mogeliijk om gebruik te maken van busvervoer van en naar dit evenement. Het vertrekpunt is het hoofdkantoor van Anthura op de Anthuriumweg 14 in Bleiswijk. Vanaf hier rijdt de bus naar de SAILterminal. Dit is tevens de plek waar de bus staat voor de terugreis. Meer informatie volgt in de officiële uitnodiging.

Lees hier meer over het privacybeleid van Anthura.
Meer info? Voor vragen-en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Sandra Soeters via 010 529 19 19 of sso@anthura.nl

Aftermovie van Sail 2015.