Anthura voor jou

Welkom op de interne webpagina van Anthura!

Hier vind je informatie over komende Anthura events, personeelsuitjes, foto’s, jubilea etc. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar we horen ook graag van jou wat je van bepaalde zaken vindt.  Houd de website in de gaten en blijf zo op de hoogte van allerlei nieuws en ontwikkelingen.

Personeelsvereniging Anthura
Onze Personeelsvereniging heeft tot doel het organiseren van activiteiten. Zoals sportactiviteiten, dagtrips, wedstrijden, workshops en activiteiten voor het hele gezin. Ook in 2015 wordt er weer een gevarieerd activiteitenprogramma opgesteld. Dit is te vinden onderstaande de activiteitenkalender. Verder word je regelmatig via publicaties op de bedrijfsborden (hangen in de kantines), Anthura nieuwsbrief en via de interne webpagina op de hoogte gehouden. De contributie bedraagt € 3,00 per maand.

Nog geen PV-lid?
Ben je nog geen lid, maar heb je wel interesse, meld je dan direct aan via info@anthura.nl. Het bestuur van de Personeelsvereniging is er van overtuigd dat je veel plezier en voordeel zult hebben als PV-lid.

Anthura nieuwsbrief
Maandelijks ontvang je de Anthura nieuwsbrief.

Ondernemingsraad
Iedere grote organisatie heeft een eigen OR. De OR is de spreekbuis voor alle werknemers van het bedrijf. In de Wet op de Ondernemingsraden staan alle bepalingen omtrent de bevoegdheid en werkwijze van de ondernemingsraad. Het doel van de adviezen en initiatieven van de OR is dat de onderneming er als geheel beter van wordt. De OR van Anthura behartigt de belangen van alle medewerkers van Anthura.

Zo werkt ónze OR
De OR van Anthura heeft …. plaatsen. Deze plaatsen worden ingevuld door medewerkers van de gehele organsisatie. De OR streeft naar een goede vertegenwoordiging van de gehel achterban. Het streven is dan ook dat per afdeling minimaal één lid plaats neemt in de OR. De OR vergadert …..keer per maand. Om de maand? zitten de leden om de tafel met de directie. Deze gesprekken leveren een gezonde wisselwerking op tussen de praktijk van medewerkers en het beleid van de directie. Jouw stem telt en via de OR kun jij van je laten horen.

Hoe bereik ik de OR? 
Heb je vragen, wil je meer informaat, neem dan contact op met de OR, via…….