31-05-2024
BLEISWIJK

AnthuraNXT 2024

Welkom!
Vrijdag 31 mei is het zover: onze jaarlijkse editie van AnthuraNXT. Dat het een inspirerende middag wordt, is een ding dat zeker is. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Onze stip op de horizon
Marco van Herk zal vertellen over de ontwikkelingen bij Anthura. We boeken zeker vooruitgang op het gebied van duurzaamheid en innovatie, maar we zijn er nog niet. Ontdek welke stappen we hebben genomen en wat onze focus zal zijn op onze reis naar een future-fit toekomst.

Elke plant is een stap naar een groenere wereld
Het is belangrijk om transparant te zijn over duurzame initiatieven, omdat consumenten en stakeholders dit belangrijk vinden en verwachten dat bedrijven verantwoordelijkheid nemen. Vertel daarom waar je als bedrijf mee bezig bent!

Maar hoe pak je dat aan? Cor Hospes, autoriteit op het gebied van contentmarketing en storytelling, zal hier meer over vertellen, zodat we samen het verschil kunnen maken.

Showkas
Natuurlijk ben je ook welkom om de showkas te bezoeken en bij te praten. We sluiten traditiegetrouw af met een BBQ. We kijken ernaar uit om je vrijdag 31 mei rond 14:00 uur te verwelkomen op Anthuriumweg 14 in Bleiswijk. Ben jij erbij? Tot dan!

Programma

  • 14:00 uur Inloop
  • 14.30 uur Welkom
  • 14.35 uur Onze stip op de horizon
  • 15:20 uur Elke plant is een stap naar een groenere wereld
  • 16:00 uur Showkasbezoek en borrel
  • 17:00 uur BBQ

AnthuraNXT 2024!

Meld je hier aan voor een interessante middag met aansluitend een gezellige BBQ.

Meer info? Voor vragen-en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Laetitia de Goeij via 010 529 19 19 of ldg@anthura.nl

Door je aan te melden voor AnthuraNXT geeft jij ons toestemming om foto’s en video’s die wij deze dag maken, te delen op onze communicatiekanalen tijdens en na afloop van dit event.