Go green met de Urban jungle stijl

Urban jungle en natuurlijke vormen, want groen wonen is hip. Orchideeën en anthurium zijn tropische planten en komen van origine uit de jungle, zij lenen zich daarom bij uitstek voor het zogenaamde botanisch wonen.Moodboard botanical

Het is niet alleen groen wat er ‘schittert’ in het interieur. Kleuren als okergoud en zacht geel combineren zeer goed met de diverse groentinten. Met urban jungle halen we letterlijk de natuur in huis.

Must have accessoires
Plaats natuurlijke vormen en producten in je interieur en vergeet daarbij niet de meest cruciale ‘accessoires’: bloemen en planten. Natuurlijke vormen zien we ook in botanische prints uit de natuur, pentekeningen van planten en bloemen en ingelijste bladeren of veren.

Clarinervium_Arrow_pic700

Clarinervium and Arrow plants

Source: VT wonen

Source: VT wonen

 

 

 

 

 

 

 

Decoratiematerialen gemaakt van natuurlijke materialen zijn er volop. Denk aan kussens van sisal en kokos, behang gemaakt van raffia en bamboe, maar ook groen getinte flessen van gerecycled glas passen goed bij de urban jungle stijl.

Just for fun 
Misschien wel speciaal voor de allerkleinsten, ontwierp ontwerpstudio Ontwerpersduo kleine kartonnen huisje om in de planten te plaatsen.

ontwerpduo-cottage-town-jasmins-house-18x7cm_wonen met lef

Source: Ontwerpersduo

© LISA KLAPPE

© Lisa Klappe

 

 

 

 

 


Pronkstukken in het interieur
Planten worden de pronkstukken in je interieur, ze brengen je interieur tot leven. Kies voor een combinatie van bloeiende en groene kamerplanten en zachtgele snijbloemen. De nieuwe potanthurium Vanilla®, de potorchidee Anthura Ferrara en de snijanthurium Lemona® zijn allen zachtgeel. Anthuriums en orchideeën hebben weinig verzorging nodig, blijven lang mooi en zijn dus lekker makkelijk.

Anthurium Vanilla ©Anthura

Vanilla®

Lemona® ©Anthura

Lemona®

Anthura Ferrara

Anthura Ferrara