Zelfstandig teeltmedewerker

Onze jonge planten zijn bij jou in goede handen. Jij bent de breed inzetbare medewerker die alle uitvoerende werkzaamheden binnen de teelt zelfstandig kan verrichten. Van de teeltvoorbereiding en de dagelijkse gewasverzorging tot gewasbescherming en de registratie van productiegegevens. Jij bent de schakel tussen de teeltspecialisten en de uitvoerende medewerkers.

Over Anthura
Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia’s. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking – zowel intern als extern – zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia’s en orchideeën.

Dit ben jij
Resultaatgericht en een teamplayer. Je houdt van het aanbrengen van structuur in je eigen werk en in het werk van anderen. Je hebt affiniteit met administratie en streeft naar een zo efficiënt mogelijke werkwijze. De ideale kandidaat past binnen dit profiel en…

  • Heeft een klik met teelt en glastuinbouw
  • Heeft HBO werk en denkniveau
  • Is fulltime beschikbaar (38 uur)

Wie zijn wij
Je komt terecht in een enthousiast team op de productielocatie aan de Cyclamenweg in Bleiswijk. We vinden het bij Anthura ook belangrijk om naast het werk leuke dingen te doen met elkaar. Zo organiseren we team uitjes, hebben we een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. Binnen het bedrijf en de functie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je ervaring.

Nieuwsgierig
Ben je benieuwd naar de functie? Bel of WhatsApp dan met Peter Vogel, Hoofd Teelt, 06 21263761. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie laat het ons ook dan weten. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar sollicitatie@anthura.nl   

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.