Stage: marktonderzoek anthurium (HBO)

Dit ga je doen
De opdracht betreft een onderzoek naar de mogelijkheden om van snijanthurium op water aangevoerd, een volwaardige productgroep te maken. Je doet marktonderzoek in de keten bij kwekers, bloemisten, wederverkopers en bloemenexporteurs in Nederland, België en Duitsland en levert als eindresultaat een (aanzet tot een) ondernemingsplan / marketingplan.  

Over Anthura 
Anthura is dé expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Met onze genetica, jonge planten en expertise leveren wij telers wereldwijd de producten en kennis die nodig zijn voor een duurzame keten. Binnen Anthura spat de passie voor de rassen die we ontwikkelen en veredelen ervan af. Of het nu gaat om onderzoekers, teeltmedewerkers, laboranten, accountmanagers of directie: we delen stuk voor stuk de drive om onze rassen maximaal te laten presteren en ervoor te zorgen dat Anthura wereldwijd nummer 1 blijft. 

Dit ben jij 
Je bent enthousiast, ondernemend en zelfstandig. Met de juiste begeleiding schrik jij niet terug voor een uitdaging! Je doet een HBO opleiding bijvoorbeeld in de richting Bedrijfskunde en Agribusiness of Tuinbouw en Agribusiness. Je hebt affiniteit met sierteelt en commercie en bent op zoek naar een 3e-jaars of afstudeerstage. 

Nieuwsgierig 
Ben je benieuwd naar deze opdracht? Bel of whatsapp dan met Stefan de Hoog, Productmanager Anthurium,  06- 27 33 58 63. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar sollicitatie@anthura.nl