Online Marketeer

Creatieve online Marketeer met een passie voor bloemen en planten (32-38 uur)
Jij creëert ons online visitekaartje! Je laat aan onze internationale klanten en stakeholders zien waar Anthura voor staat. Je maakt deel uit van het team marketing en jouw opdracht is zorgen voor optimale online vind- en zichtbaarheid. We hebben ideeën genoeg, content te over, een overvolle jaarkalender en onophoudelijke vraag vanuit de organisatie. Jij weet wat er moet gebeuren als het gaat om online vind- en zichtbaarheid en bent het aanspreekpunt voor alle digitale vragen. Je beheert actief alle social mediakanalen en maakt een digitaal marketingplan. Daarnaast beheer en optimaliseer je de nieuwe website.

Over Anthura
Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia’s. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking – zowel intern als extern – zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia’s en orchideeën.

Dit ben jij
Enthousiast, zelfstandig en creatief met een passie voor bloeiende planten. Je bent hands-on en doortastend en ziet het helemaal zitten om je op onze online zichtbaarheid te storten.

De ideale kandidaat past binnen dit profiel en..
• beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
• heeft ervaring met social media, analytics en SEO;
• heeft een HBO/WO werk-/denkniveau en bij voorkeur een opleiding op het gebied van (online) marketing.

Wie zijn wij
Je komt terecht in een marketingteam van 5 personen met verschillende expertises. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om binnen Anthura leuke dingen met elkaar te doen. Zo organiseren we team uitjes, hebben we een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. In ons vernieuwde kantoor krijg je je eigen plek en word je omringd door onze producten.

Binnen het bedrijf en de functie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig
Ben je benieuwd naar de functie? Bel of whatsapp dan met Mareen Bogerd, Manager Marketing, 06- 579 305 68. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie laat het ons ook dan weten. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar sollicitatie@anthura.nl

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.