Marketeer

In deze functie, op het hoofdkantoor in Bleiswijk, maak je deel uit van de afdeling Marketing en Productmanagement. Deze afdeling is verantwoordelijk voor productmanagement, productmarketing, corporate-, online- en interne communicatie. In de functie van Marketeer ben je de schakel tussen productmanagers en de communicatiespecialisten en heb je veelvuldig contact met de afdelingen verkoop en IT. Je vertaalt wensen van productmanagement naar creatieve, succesvolle concepten en marktintroducties waarvoor je rapporteert aan de Manager Marketing.

Hoe ga je ons helpen?
We hebben diverse bloeiende projecten. Van introducties van toprassen tot scherpe positionering van Garden Orchid. Als projectleider ben je in staat om kansen te verzilveren.
Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

• Het initiëren en uitvoeren van marketingcampagnes;
• Ondersteunen van de productmanagers bij de positionering van rassen;
• Analyseren, verzamelen, verwerken en beheren van producteigenschappen;
• Actueel houden van marktinformatie;
• Zorgdragen voor een netwerk van handelspartners.

Met jouw talenten…
Ben je in staat mensen te enthousiasmeren en te verbinden en weet je zowel intern als extern relaties te onderhouden. Je bent innovatief, markt- en resultaatgericht en communicatief vaardig. Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding met als specialisme marketing, bedrijfskunde of economie. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Goede beheersing van Engels is welkom.

Wij bieden…
Een zelfstandige functie in een dynamische internationale omgeving, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokken en collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket. De functie is op basis van 38 uur per week.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Wil jij resultaten neerzetten bij de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs in een functie waarin initiatieven worden gewaardeerd? En ben je bereid om met ons mee te groeien? Stuur dan je motivatie en cv aan Wim Knoop (Hoofd P&O) via wk@anthura.nl.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Mattijs Bodegom (Manager Marketing) via 010-5291919.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Bezoek ook onze website: www.anthura.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.