Hoofd Salessupport

In deze rol zit eigenlijk alles. Jij bent een echte administratieve professional mét juridische affiniteit. Als hoofd salessupport ga jij over de verkoopcontracten, maar ben je ook degene die intellectuele eigendomsonderwerpen zoals kwekers- en merkenrecht in contracten verwerkt. Daarnaast geef je leiding aan jouw team, bestaande uit sales- en productmanagementsupport en zorg je ervoor dat de administratieve processen op rolletjes lopen. Binnen de afdeling verkoop ben jij degene die toeziet op consistent gebruik van gegevens, procedures en richtlijnen.   

Over Anthura
Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia’s. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking – zowel intern als extern – zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia’s en orchideeën.  

Dit ben jij
Je werkt graag in een commerciële omgeving en komt met praktische oplossingen voor juridische, administratieve en procesmatige uitdagingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent nauwkeurig en georganiseerd en gaat graag zelfstandig maar ook in teamverband te werk. Je hebt een coachende leiderschapsstijl en krijgt mensen mee. De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar heeft ook … 

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld management, economie en recht;  
  • Een aantal jaren werkervaring; 
  • Ervaring met het digitaliseren van processen; 
  • Goede kennis van de Engelse taal. 

Wie zijn wij
Je komt terecht in een gemotiveerd team. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om leuke activiteiten met elkaar te doen. Zo organiseren we team uitjes, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging diverse activiteiten aan. In ons vernieuwde kantoor krijg je je eigen plek tussen het team en word je omringd door onze mooie bloeiende producten. Werk je vanuit huis? Ook dan zorgen we voor de spullen die je nodig hebt. Binnen het bedrijf is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.  

Nieuwsgierig
Ben je benieuwd naar de functie? Bel of whatsapp dan met Gert Hoogendoorn, Commercieel manager, 06 20 66 31 73. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar sollicitatie@anthura.nl    

Een assessment is onderdeel van de procedure. 

Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie? Laat het ons ook dan weten.