Accountmanager (38 uur)

Maak jij de wereld graag mooier met planten en bloemen? Als (ervaren) accountmanager zorg je voor duurzame klantrelaties en bezoek je (potentiële) klanten. Jij weet wat klanten nodig hebben en volgt de ontwikkelingen in de markt. Jouw werk stopt niet bij verkopen. Jij bent namelijk de expert die jouw klanten in staat stelt om een bloeiend topproduct te leveren. Dit bijvoorbeeld door het geven van ras-informatie en te sparren over de teelt en afzet. Doordat jij jouw  klanten voorziet van de juiste kennis en productinformatie weet je de positie van Anthura bij bestaande klanten te versterken en nieuwe klanten te acquireren. 

Over Anthura
Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia’s. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking – zowel intern als extern – zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia’s en orchideeën. 

Dit ben jij
Een echte netwerker met een passie voor bloeiende planten. Je bent klantgericht en hebt commercieel inzicht; je ziet kansen en zet deze om in resultaten. Daarbij houd je overzicht en ben je in staat om je werk goed te organiseren en structureren. De ideale kandidaat past binnen dit profiel en… 

  • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Spreek je nog een taal, dan is dat  heel mooi meegenomen;   
  • Ontwikkelt, onderbouwt en realiseert accountplannen en vertaalt deze naar acties; 
  • heeft kennis van en/of ervaring met teelt en tuinbouw; 
  • is bereid om regelmatig internationaal te reizen; 
  • heeft HBO werk en denkniveau; 

 Wie zijn wij
Je komt terecht in het enthousiaste verkoopteam. We vinden het bij Anthura ook belangrijk om naast het werk leuke dingen te doen met elkaar. Zo organiseren we team uitjes, hebben we een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. In ons vernieuwde kantoor in Bleiswijk krijg jij jouw eigen plek en word je omringd door onze bloemen en planten. Werk je vanuit huis? Ook dan zorgen we voor de spullen die je nodig hebt. Binnen het bedrijf en de functie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.  

Nieuwsgierig
Ben je benieuwd naar de functie? Bel of WhatsApp dan met Gert Hoogendoorn, Commercieel manager, 06- 20 66 31 73. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie laat het ons ook dan weten.  

Jouw CV met motivatie kan je sturen naar sollicitatie@anthura.nl 

Een assessment is onderdeel van de procedure.