Zijne Majesteit de Koning woont tachtigjarig jubileum Anthura bij

Zijne Majesteit de Koning woont vrijdagmiddag 1 juni 2018 de viering van ons 80-jarig jubileum in Bleiswijk bij.

Ter gelegenheid van het tachtigjarig jubileum organiseren wij een uniek Relatie event. Tijdens deze bijzondere jubileumeditie van het Relatie event nemen experts en opinieleiders plaats aan tafel en gaan zij in gesprek over ‘Veredeling, Duurzaamheid en De afzetmarkt van de toekomst’.

Matthijs van Nieuwkerk zal deze spraakmakende persoonlijke gesprekken leiden en de gasten uitdagen hun bedrijfskoers te herijken.

Matthijs van Nieuwkerk

Voorafgaand aan de officiële start van het relatie event, organiseren wij speciaal voor Zijne Majesteit de Koning een rondleiding door het bedrijf. Vervolgens brengt hij een bezoek aan de Experience-ruimte waar een grote diversiteit aan onze bloemen en planten wordt getoond en een expositie is ingericht over de historie van het bedrijf. Ter afsluiting van zijn bezoek woont hij de eerste ronde van de tafelgesprekken bij.

De historie van Anthura gaat terug naar 1938, toen de eerste generatie een eigen tuinbouwbedrijf startte. In tachtig jaar groeide het bedrijf uit van een klein familiebedrijf tot marktleider op het gebied van orchideeën en anthurium, met een afzet in meer dan zeventig landen en bedrijven in Duitsland, Macedonië en China.

Het Anthura Relatie event is op vrijdag 1 juni 2018 en uitsluitend bestemd voor genodigden.

Klik hier voor het artikel van de RVD

Foto: Zijne Majesteit de Koning © RVD – Frank van Beek