We heten u welkom tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair!

Fijn dat wij elkaar weer kunnen ontmoeten!

Van 3 tot en met 5 november heten wij u van harte welkom in onze stand 21.8 in hal 1 op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Hier presenteren wij een topselectie van noviteiten, introducties en concepten van phalaenopsis en anthurium potplanten, anthurium snijbloemen, cambria en zygopetalum.

De koffie in de stand is een beleving op zich!
U bent van harte welkom in onze stand zodat wij onder het genot van een goede kop koffie elkaar weer uitgebreid kunnen zien en spreken. Een professionele en gastvrije barista, heerlijke koffie, prachtige latte-art en goede machines zorgen ervoor dat onze koffieservice een koffiebeleving wordt.

Van harte welkom in Bleiswijk
Onze showroom is tijdens de beursdagen uiteraard open voor het publiek. U treft er een overvloed aan variëteiten en de nieuwste aanwinsten van onze veredeling. En natuurlijk schenken wij ook bij ons overheerlijke koffie! Neem contact op met uw account manager voor een afspraak!

Hieronder lichten wij alvast een tipje van de sluier op over onze noviteiten. Wij kijken ernaar uit u weer te ontmoeten. Tot ziens in onze stand!

Anthura Bolgheri
Als een ras boven een ander ras uitstijgt, dan moet het beschikken over iets extra’s, de zogenaamde X-factor of ‘stopping power’. Dit geldt zeker voor Anthura Bolgheri. De combinatie van een licht zoete geur, oranje bloemkleur en wax-bloemen met een lange houdbaarheid van meer dan 20 weken is ronduit uniek te noemen! Daarnaast is het ras in verhouding tot andere geurende rassen een goede groeier in de teelt en erg productief in aantal takken en bloemen.

Het perfecte plaatje met Extase

Voor de combinatie van wit met groene nerven zijn er voor een snijanthurium verrassende verwerkingsmogelijkheden te bedenken. De nieuwe snijanthurium Extase® heeft een frisse wit-groene kleurencombinatie die balans brengt in ieder arrangement of boeket. De kolfkleur is eveneens wit met groen en versterkt het frisse gevoel. Dat maakt deze nieuwste aanwinst in het assortiment, die ook nog geschikt is voor de productie van lange bloemstelen, zo aantrekkelijk.

Micra: een groeibriljant voor de kleine potmaten

Klein van stuk, maar met grootse prestaties, dat is Micra®. Deze compacte plant met rode hartvormige bloemen is sterk en zowel koude als hitte tolerant.

Micra is bij uitstek een ras voor de kleine potmaten. De compacte bossige groei, veelheid van bloemen en snelheid van bloei maken dat de plant zeer geschikt is voor de teelt van een 6 tot en met 12 cm pot met een veelzijdige toepasbaarheid in deze segmenten.