Van harte welkom op de FHTF

In een kleurrijke ambiance heten wij u van harte welkom op de FHTF, standnummer 22.9. In de stand gaat er bijzondere aandacht naar een aantal veelbelovende noviteiten. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over deze rassen.

Van woensdag 4 t/m vrijdag 6 november kunt u ons in de veredelingshal niet missen. Kom naar stand 22.9 en laat u informeren over de eigenschappen en mogelijkheden van het nieuwe assortiment. Onze productspecialisten hebben voor u een aantal rassen geselecteerd:

Anthura Leeds
Anthura Leeds is een compacte plant (planthoogte gemiddeld 70 cm) met een hoog percentage 2-tak en grote bloemen (10,5 cm). Met een normale teeltduur van 46 weken geeft de plant 90% 2-tak. De houdbaarheid van deze plant is gemiddeld 12 weken.

Anthura Ferrara
Dit ras word ook wel de gele Anthura Cambridge genoemd. Anthura Ferrara heeft felgeel gekleurde bloemen met een diameter van 9,5 cm. De planthoogte is 60 cm. Met een normale teeltduur van 46 weken geeft het ras 70% 2-tak. De houdbaarheid van deze plant is gemiddeld 13 weken. Anthura Ferrara is bovendien ook als noviteit te vinden in het FloraHolland House.

Anthura Davos
Anthura Davos is een echte aanwinst voor de compacte 7, 9 en 12 cm pot. Dit ras geeft minimaal 2 takken bij een normale teeltduur van 46 weken. Met een gemiddelde van 20-30 bloemen biedt Anthura Davos een ware zee aan bloemen. Kortom: een ras van grote klasse in de kleine potmaat!

Sweet Dream®

Zuurstokroze potanthurium met glanzende groene bladeren. Sweet Dream is koude tolerant en geschikt voor verschillende potmaten.

Solara®
Een super plant in een aantrekkelijke oranje kleur met vele goede kwaliteiten. Van hitte tot koude resistentie, van houdbaarheid tot bladkwaliteit en generativiteit. Solara is een aanrader voor de kleine potmaat.

Vanilla®
De enige echte gele in dit kleursegment van ons Unlimited in varieties assortiment. Deze anthurium heeft een uniek gele kleur. Vanilla is geschikt voor de 12 en 14 cm pot en de bloemgrootte is medium. Vanilla is als noviteit ook te vinden in het FloraHolland House.

Maravilla®
Maravilla is een absolute must-have. De diep paarse kleur is zeer opvallend en met de hoge jaarproductie is dit ras zeer gewild. De bloem behoort tot de zogenaamde ton-sur-ton rassen; de dieppaarse schutkleur ligt in het verlengde van de paarse kleur van de kolf. De perfecte bloemvorm maakt Maravilla zeer geschikt voor de verwerking in boeketten.

Voorregistratie bezoekers
Voor een snelle toegang tot de beurs, kunt u zich vooraf registreren op de website van Flora Holland, klik hier om u direct te registreren. Meer informatie over de beurs.

Nog meer zien in de showkas
Tijdens de beursdagen heeft u eveneens de mogelijkheid om het uitgebreide bloeiende anthurium en orchideeën assortiment te bekijken. In de showkas in Bleiswijk staat een exclusieve presentatie van onze zogenaamde prototypes; de rassen van de toekomst. Blijf op de hoogte van de vele mogelijkheden om uw assortiment volledig naar eigen smaak samen te stellen. Onze productspecialisten begeleiden u graag persoonlijk bij het maken van de juiste raskeuze en geven u alle ins and outs over de rasssen. Het is uiteraard ook mogelijk om alvast een bezoekafspraak voor de showkas in te plannen met één van de area- of accountmanagers.

Graag tot ziens in Aalsmeer of Bleiswijk!