Trots op 5e plaats in de Hillenraad100

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector en Anthura begeeft zich al jaren in de top 10. Slechts 1 procent van de ondernemingen in de Nederlandse tuinbouwsector haalt de Hillenraad100. Een notering in de lijst is een erkenning voor toonaangevend ondernemerschap.

Op vrijdag 3 november jl.  vond in de Rivièrahal van Diergaarde Blijdorp de 15e editie van het jaarlijkse Hortigala plaats. Traditioneel hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de Hillenraad100.

Powerhouse óf nodal firm
Het thema van deze jubileumeditie is Powerhouse óf nodal firm. De basis voor toekomstig succes is het onderscheid tussen en de keuze voor powerhouse óf nodal firm. Een powerhouse is groot en spelbepalend. Een nodal firm heeft een cruciale positie in een groter geheel.

5e plaats Hillenraad 2017
Trots staan wij op de 5e plaats in de Hillenraad100, een stijging van maar liefst drie plaatsen ten opzichte van vorig jaar. De kracht van Anthura wordt duidelijk onderkend door de Peergroup en het Expertcomité. Anthura wordt hoog gewaardeerd op de elementen strategische kracht, professionaliteit en groeipotentieel. Al vijftien jaar staat Anthura in de Hillenraad100 en al tien jaar in de top 10 van de top 100 allertijden.

Felicitaties
Anthura feliciteert alle andere tuinbouwbedrijven met hun plaats in de top 100 Hillenraad 2017 en in het bijzonder Ter Laak Orchids met het behalen van de duurzaamheidsprijs.