Terugblik AnthuraNXT

Afgelopen vrijdag 13 mei was het zover: ons jaarlijkse klantevent AnthuraNXT, dat weer fysiek kon plaatsvinden. Met veel plezier hebben wij onze klanten ontvangen en samen een leuke, onderhoudende en zeker ook gezellige middag en avond gehad!

Thema
Ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op in een constant veranderende wereld. Hoe ga je hier mee om?

Wij zien kansen
Na een korte update over Anthura van onze commercieel directeur Marco van Herk, introduceerde Mareen Bogerd, Marketing Manager & Productmanagement bij Anthura, het onderwerp ‘de veranderende wereld’, met een aantal concrete voorbeelden.

Chantal Riedeman, oprichter van Shopology, nam ons  daarna op een verfrissende manier mee in de wereld van de koper. Hoe kunnen wij nog meer klanten verleiden en blij maken met onze prachtige producten? Geen kant-en-klare oplossingen, maar met een vernieuwende blik naar de koper(s) van onze producten en ons merk kijken. Hoe stem je het aanbod af op jouw koper, waarbij jij tegelijkertijd koers houdt? Tal van vragen die gedurende de middag aan bod zijn gekomen en waarbij Chantal handvatten gegeven heeft om hier op een andere manier naar te kijken.

Open huis en BBQ
Naast een bezoek aan de showkas na het plenaire gedeelte, hadden alle bezoekers de gelegenheid om ons nieuwe hoofdkantoor te bekijken. Traditiegetrouw sloten wij af met een BBQ, dat een goede gelegenheid was om met elkaar bij te praten.