Stichting Waterpas reikt partnership certificaat uit

Sinds 2017 zijn wij Gouden Partner van Stichting Waterpas.  Vorige week hebben wij het certificaat van Stichting Waterpas in ontvangst mogen nemen. Met dit doel dragen wij bij om zoveel mogelijk scholen, wees- en ziekenhuizen in Kenia van schoon drinkwater te voorzien.

Stichting Waterpas heeft als doelstelling het genereren van sponsorgelden om zoveel mogelijke scholen, wees- en ziekenhuizen in en rondom Mombasa (Kenia) van gratis schoon drinkwater te voorzien. Schoon drinkwater is de eerste basisbehoefte van elk mens, maar helaas niet voor iedereen beschikbaar. Met schoon drinkwater kunnen de kinderen gezond opgroeien en optimaal  leren, zodat ze maximale kansen krijgen om te bouwen aan een goede toekomst.

Of zoals  de directrice van de  Jambo Jipya school in Mombassa (die door stichting Waterpas schoon drinkwater krijgt) zei:
“This water is a gift from heaven. I am an educated nurse, and the children in my school used to be ill very frequently: Typhus, Diphtheria and all kind of stomach problems. Since we get water from DWL they are very healthy; they can concentrate much better and the school results have improved dramatically.”

Anthura hoopt met het sponsoren van dit goede doel bij te dragen aan betere leefomstandigheden en hiermee hun kansen te vergroten.