Spirit is verfrissend met een speels karakter in de huidige kleurtrend

Spirit® is met haar sprekende roze bloemen zowel lieflijk als opvallend. Deze compacte anthurium heeft verrassend veel bloemen op de plant en scoort uitstekend op het gebied van koude tolerantie. Door de verschillende potmaten is Spirit multi-inzetbaar: er is voor elk wat wils.

Spirit is een nieuwkomer in het assortiment. Vanaf het eerste moment was al duidelijk dat het ras goede mogelijkheden had om tot een commercieel variëteit uit te groeien. Door de onderscheidende kleur valt Spirit al van verre op en trekt deze plant overal de aandacht. De grote hoeveelheid aanwezige bloemen geven kleur aan de plant en haar omgeving. Spirit onderscheidt zich verder door de uitmuntende scores bij de testen van Anthura op koudetolerantie.

Voor de kleine potmaten is Spirit zeer geschikt en de nieuwe bloemen volgen elkaar in een hoog tempo op. In de groeiperiode kan Spirit extra aandacht gebruiken. De wortels groeien langzaam, dus pas op met het te snel willen telen en verpoten. In warme omstandigheden kan Spirit haar frisse kleur wat verliezen, dus zorg voor niet al te warme condities in de kas.

De overeenkomstige Pantone kleur ‘Living Coral’ is uitgeroepen tot trendkleur van het jaar. ‘Living Coral symboliseert onze aangeboren behoeften aan optimisme en vreugdevolle bezigheden en belichaamt ons verlangen naar speelse expressie’ aldus de pantone website. Deze omschrijving sluit geheel aan bij de beleving die de potanthurium Spirit losmaakt.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van Spirit kunt u contact opnemen met onze area managers.