Ontmoet ons op Floradecora

Wellicht heeft u al gehoord van Floradecora. Deze nieuwe groenbeurs is onderdeel van Christmasworld, de leidende B2B beurs in de wereld voor feestelijke decoratiematerialen.

De focus van Christmasworld trekt een interessante doelgroep voor de sierteeltsector. Deze behelst namelijk de top-inkopers van alle levensmiddelen-, meubel -en decoratieketens in de wereld, maar ook geschenkwinkels, bloemisten leveranciers, tuincentra, bouwmarkten, evenementenbedrijven, hotelketens en shoppingcenters bezoeken de beurs.

Floradecora
Floradecora, gehouden van 27 tot en met 30 januari 2017, gaat verder dan seizoensdecoratie en lifestyle. Zij biedt bezoekers de mogelijkheid, om de inspiratie die zij hebben opgedaan op Christmasworld direct te koppelen aan verhandelbare concepten. Zij faciliteert hiermee de plek om nieuwe dwarsverbanden te leggen en andere samenwerkingen aan te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking van een hotelketen met een groenleverancier. De markt verbreden buiten de bestaande kanalen om, biedt kansen voor de hele sector.

Om die reden vindt u Anthura dan ook op de Floradecora in Frankfurt, in hal 11.1, stand D64. In samenwerking met Lechuza en een aantal telers waaronder de Vreede orchideeën, Stolk Brothers en Optiflor tonen wij hier diverse retailoplossingen.

Retailconcepten
In de stand worden vernieuwende retailconcepten getoond, waaronder Formidablo, Diabolo, Table Anthurium, Aqua Easy 9 cm orchideeën en Lechuza met orchideeën en anthurium.


 

Lechuza biedt doordachte oplossingen voor plantenbakken met unieke watergeefsystemen die uitermate geschikt zijn voor anthurium en orchideeën. De functionaliteit van de potten en de sterke kwaliteit planten zorgen voor duurzame oplossingen in het retailkanaal en voor de consument.

Speciale aandacht voor jongere consument
Lechuza, het premiummerk voor plantenbakken met watergeefsystemen biedt ook retailconcepten in samenwerking met het merk Playmobil. Zij biedt speciaal voor kinderen een unieke uitvoering van de potten. Felgekleurde potten met een kleine anthurium of orchidee in een 7 cm potje bieden ook de jongste consument veel plezier.

Meet & Greet
Wij heten u van harte welkom op Floradecora in hal 11.1 stand D64.

Beursinformatie
De beurs is van vrijdag tot en met maandag geopend tussen 09.00 en 18.00 uur.

Tot ziens op Floradecora in Frankfurt!