Mooi jubileumgeschenk voor de Hartstichting

Op 4 oktober overhandigde Laetitia de Goeij van Anthura een cheque ter waarde van € 27.893 aan Marieke Dekker, relatiemanager van de Hartstichting.

Hartstichting cheque

Dit hele jaar vierden wij ons 80-jarig jubileum. Op 7 september jl. waren relaties, collega’s, familie, vrienden en buren uitgenodigd voor het jubileumfeest. Samen met deze genodigden is er een prachtig bedrag van € 27.893 voor de Hartstichting opgehaald. Met deze donatie kunnen wij ons steentje bijdragen aan het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten.

Al een aantal jaar zetten de Nederlandse anthuriumkwekers zich in voor de Hartstichting. September is de actiemaand waarin er extra aandacht aan dit doel wordt geschonken. In deze maand zijn er verschillende acties waar de kwekers aan meedoen om zoveel mogelijk geld op te halen. Het Anthura Jubileumfeest viel in de maand september. Dat de Hartstichting het doel werd waaraan wij een donatie zouden gaan schenken, was om deze reden dan ook snel besloten.

Marieke Dekker, relatiemanager bij de Hartstichting: “We zijn heel blij met deze donatie van Anthura. De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. En we willen dat iedereen op tijd wordt behandeld. Daarom zetten we actief in op 6-Minutenzones. Voldoende aangemelde AED’s zijn daarbij heel belangrijk. Vanuit Stichting Pormotie Anthurium zijn de anthuriumkwekers hiervoor de hele maand september in actie gekomen met de actie ‘Doe mee, in iedere buurt een AED!’ Zo droeg iedereen die een plant kocht in een speciale actieverpakking bij aan dit doel. Dat Anthura met haar jubileumgeschenk ook bijdraagt aan het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten, is echt geweldig.”

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laetitia de Goeij (Marketing & Communicatie, tel 010-5291919)