Maak kennis met onze nieuwe Sales Managers

Een aantal jaar geleden is er gekozen om specialisatie voor orchidee en anthurium door te voeren in ons salesteam. Onze accountmanagers zijn daarmee een betere gesprekpartner en adviseur voor jullie. De ingezette specialisatie geven wij met het vertrek van Rick Kroon verder inhoud door de functie van Commercieel Manager op te splitsen.

Met trots kunnen wij jullie informeren dat wij deze functies vanuit eigen gelederen invullen met Gert Hoogendoorn als Manager Sales Orchids en Richard Smit als Manager Sales Anthurium. Wij hebben er vertrouwen in dat met deze twee collega’s de opgebouwde kennis en kunde behouden blijft, de teams nog meer in hun kracht staan en wij onze gezamenlijke ambities waar kunnen maken.

Gert Hoogendoorn en Richard Smit zijn bekende Anthura-gezichten. Gert is na de HAS Hogeschool, bijna 10 jaar geleden bij Anthura als Junior begonnen, en heeft naast z’n werk zijn Master bedrijfskunde behaald en is inmiddels een ervaren phalaenopsis specialist, getuige ook zijn optreden tijdens AnthuraNXT. Richard werkt al 30 jaar binnen Anthura en heeft na de HAS Hogeschool bijna alle anthurium functies bekleed. Hij is daarmee een anthuriumkenner pur sang. De komende maanden zullen Gert en Richard zich opnieuw aan jullie voorstellen.

Rest ons nog Rick te bedanken voor zijn inbreng de afgelopen 15 jaar. Wij wensen hem veel succes als Commercieel Directeur bij Royal van Zanten.

Natuurlijk feliciteren wij Gert en Richard met hun nieuwe functie en wensen Gert, Richard en salescollega’s veel plezier en succes!

 

Richard Smit, Rick Kroon en Gert Hoogendoorn