Het perfecte plaatje met Extase

Voor de combinatie van wit met groene nerven zijn er voor een snijanthurium verrassende verwerkingsmogelijkheden te bedenken. De nieuwe snijanthurium Extase® heeft een frisse wit-groene kleurencombinatie die balans brengt in ieder arrangement of boeket. Dat maakt deze nieuwste aanwinst in het assortiment zo aantrekkelijk. Inmiddels worden de eerste jonge planten in productie genomen en komen zij in het voorjaar van 2022 in Nederland op de veiling.

Extase®

De kolfkleur is eveneens wit met groen en versterkt het frisse gevoel. De gemiddelde grootte van de bloem is met ruim 15 cm wat groter dan het gemiddelde snijanthurium bloemformaat. In de winter kunnen de oren wat meer groenverkleuring geven, die helemaal past in de tijd van het jaar en daarom een toevoeging is aan de sierwaarde van de bloem.

Extase is zeer geschikt voor de productie van lange bloemstelen. Met een steellengte van 75 tot 80 cm is er mooie productie te behalen met lange stelen. Een eigenschap waar een bloemist enthousiast van wordt.

In de teelt is de kwaliteit van de plant een aandachtspunt. Een goede verzorging resulteert in een optimale plantkwaliteit en goede productiecijfers. De houdbaarheid van de bloemen is met een getest vaasleven van 40 dagen uitstekend te noemen.

Kortom: Extase levert het perfecte plaatje op in zowel de teelt als voor de bloemist.