Spraakmakende boeketten voor het nieuwe jaar

Spraakmakende Anthurium
Hoe ga jij zorgen dat er op deze nieuwjaarsborrel of andere feestjes over jouw boeket wordt gesproken? Durf een keuze te maken in je aanbod bloemen en in jouw eigen bloemenstijl. Soms kan een kleine twist een grote “WOW” creëren.

Neem bijvoorbeeld de botanische look a like Peruzzi snijbloem. Deze bloem heeft een ‘cup shaped’ bloemvorm en biedt een prachtig verloop van warme kleuren.

Peruzzi designed by Jolien Vanderstappen

Bloemdesign: Jolien van der Stappen

Ook hebben wij originele boeketten met snijanthurium gespot bij Bouquet Tales.  Bekijk de vele variatie en lees de praktische tips.

snijanthurium gespot bij Bouquet Tales

Anthurium; glans van de natuur
Van subtiele zijdeglans tot oogverblindende hoogglans. Anthurium bloemen hebben van nature een prachtige glans. Laat ze vrolijk schitteren in het daglicht of mysterieus glanzen als kevers in de schemering. Het is de manier van combineren die het ‘m doet.

snijanthurium in boeket

Verras mensen telkens met een andere kant van de Anthurium; vergeet ook de doorkleurende soorten niet! De lange houdbaarheid is bruikbaar als extra verkoopargument; Anthurium behoudt haar schoonheid en glans langer dan welke bloem dan ook.

Natuurlijke glans van oude bekende
Retrobloem bij uitstek: de Anthurium in hoogglans rood (zeg maar gerust brandweerrood). Combineer deze klassieke bloem eens met matte materialen en grove texturen. Het resultaat is een spannende mix.  

Ieniemienie
Van ieniemienie klein tot bizar groot. De Anthuriumfamilie houdt wel van extremen. Kies een heel klein Anthuriumpje en zet ‘m naast de grootste die je kunt vinden. Het contrast tussen de twee extremen komt zo goed uit.

Anthurium Michigan® XL variant

Anthurium Michigan® XL variant

Hart van de natuur 
Een stilleven als liefdesverklaring. Wonderlijk eigenlijk, maar de Anthurium is de enige bloem in de vorm van een hart. De harten – klein en groot – komen tot hun recht in een verzameling glazen vaasjes in zachte pastellen.

Passie delen?
Deel je passie voor deze bijzondere bloem via de Facebook fanpage voor snijanthurium.