Fris je kennis op tijdens de handelsweek bij Anthura

Onze handelspartners berichten wij graag over nieuws dat specifiek voor hen relevant is. Denk daarbij aan anthurium en phalaenopsis noviteiten, ontwikkelingen in de markt en bij telers, maar ook over handelsactiviteiten zoals handelsweken. 

Handelsweek 23
Voor in de agenda: de Anthura handelsweek in week 23. Wij openen dan onze deuren voor exporteurs en eindklanten en u bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showkas.

Speedupdate en masterclasses
De productmanagers van (snij)anthurium en orchideeën staan u graag te woord tijdens een speedup-date, waarbij u in korte tijd alle ins en outs omtrent beide productgroepen te weten komt. Ook organiseren wij tijdens deze week de inmiddels welbekende Masterclasses ( >6 personen) voor exportbedrijven. Interesse in een bezoek aan onze showkas tijdens de handelsweek of wilt u graag een ander keer onze showkas bezoeken? Neem dan contact op met Dennis van Veldhoven telefoonnummer 06-23244093.

Atlas, krachtpatser in haar kleursegment
In de Griekse mythologie is Atlas® een sterke titaan, die de wereldbol draagt. Die kracht zit ook in de variëteit Atlas. De plant is groot en stevig met mooie bloemen. Het is met recht een plant van wereldformaat en Atlas is nu beschikbaar. Het ras wordt gekweekt bij Groene Tint in de potmaten 12 en 14. In het najaar start ook Amazone Plants met de productie van Atlas in potmaat 12.

Garden Orchid seizoen
De Garden Orchids mogen de komende weken niet in uw assortiment ontbreken. Deze bijzondere tuinorchideeën zijn exclusief verkrijgbaar bij Anthura en beschikbaar in vijf verschillende, kleurrijke verpakkingen.

Hebt u interesse in Garden Orchid? Neem dan contact op via e-mail met Dennis van Veldhoven of via telefoonnummer 06-23244093. Meer weten of alle soorten Garden Orchid, check de website.

Handelsbrochure beschikbare potanthuriums
Welke potanthuriums zijn nu allemaal verkrijgbaar voor de exporteurs en welke variatie is er allemaal mogelijk. Deze vragen ontvangen we zeer regelmatig uit de keten. Daarom is nu een volledig overzicht gemaakt van alle Anthura potanthuriumrassen die gekweekt worden bij onze klanten.

Het biedt een divers en kleurrijk overzicht van het gehele assortiment. Wanneer de folder uitgeklapt is, kan deze ook gebruikt worden als poster! Wij delen deze folders graag uit voor exporteurs en hun klanten. Mocht u graag folders willen ontvangen, laat het ons dan weten via sdh@anthura.nl