Genomineerd voor Koning Willem 1 Prijs

Op maandag 2 maart zijn wij genomineerd voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs MKB tijdens het nomination-event van De Koning Willem I Stichting. In totaal komen er twaalf bedrijven, afkomstig uit alle regio’s van Nederland, in aanmerking voor deze prijs.

Deze bedrijven zijn geselecteerd door regionale commissies bestaande uit deskundigen en ondernemers. Bepalend voor de nominatie zijn prestaties op basis van durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap.

Uitreiking
In verband met de ernstige gevolgen van de huidige coronacrisis is besloten om de uitreiking uit te stellen tot het najaar. Tijdens de uitreiking wordt de uiteindelijke winnaar van de MKB-prijs bekendgemaakt tijdens een speciale bijeenkomst. Hare Majesteit koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Over de Koning Willem I Prijs
De Koning Willem I Prijs is de nationale ondernemingsprijs, die tweejaarlijks wordt toegekend door de Koning Willem I Stichting. De prijs wordt in twee categorieën uitgereikt: Grootbedrijf en MKB. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking. Met het uitreiken van de Prijs stelt de Koning Willem I Stichting zich ten doel om bekendheid te geven aan en belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie en om creatief en innovatief ondernemerschap te stimuleren.

Bron: Koning Willem 1 Prijs – uitreiking nominaties