Garden Orchid seizoen van start

Garden Orchid seizoen is van start

Het is koud, de temperatuur blijft deze week op vele plaatsen in het land onder de nul o. Temperaturen onder nul waar een Garden Orchid niet van schrikt, zij trotseert met gemak ijskoude dagen van -15oC. Met het dalen van het kwik maken wij ons op voor de start van het Garden Orchid seizoen. Een seizoen waarin men nu, een nog grotere keuze heeft uit verschillende orchideeën. 

Geliefde orchidee nu ook voor in de tuin
De uitbundige bloemen zijn er zoals u wellicht al weet niet alleen voor binnen. Met de makkelijke en vorstbestendige Garden Orchid kunt u ook genieten van orchideeën in uw achtertuin.

Kies uit deze bijzondere familie van tuinorchideeën de vorm, kleur en hoogte die u mooi vindt. Welke variant u ook plant, bij de eerste zonnestralen in het voorjaar schieten de scheuten uit de grond. Langzaam ontvouwen ze hun bloemenpracht, waar u wekenlang van geniet. Steeds vormt de vaste plant ondergronds nieuwe scheuten, zodat u elk jaar meer sprookjesachtige bloemen kunt verwachten.


Groeifase Garden Orchid

Kleurrijke nieuwe soorten
De tuinorchidee Garden orchid, tot nu toe vooral bekend van de zo populaire en exclusieve Cypripedium, heeft nieuwe familieleden gekregen: Pleione, Calanthe en Blettila. Men kan met deze échte tuinorchideeën eindeloos variëren.

De nieuwe soorten verschillen in bloemvorm, kleur en planthoogte, maar zijn allen bij uitstek geschikt voor een schaduwplek in de tuin. De Garden Orchids zijn echte voorjaarsbloeiers en de meeste bloeien tussen april en juni. Voor alle soorten geldt dat zij ieder voorjaar  groter, sterker én nog mooier terugkomen. Een Garden Orchid geeft zelfs de meest  donkere plek in de tuin kleur.

 

 
Afbeeldingen van links boven naar rechts onder: Pleione, Bletilla, Cypripedium, Calanthe

Proef nu alvast de sfeer van een orchideeëntuin op www.gardenorchid.com.

Start Garden Orchid seizoen
Het seizoen van Garden Orchid is vandaag van gestart gegaan, nog voor het begin van het bollenseizoen. Op de IPM in Essen (24-27 januari 2017), Duitsland wordt de nieuwe lijn van Garden Orchid gepresenteerd.

Meer informatie
Heeft u interesse in Garden Orchid of wenst u meer informatie over beschikbaarheid en verkoop van planten? Neem dan contact op Dennis van Veldhoven (salesmanager Garden Orchid) via telefoonnummer 06-23244093 of via e-mail dennis.van.veldhoven@anthura.nl.