Farao is van koninklijke allure

Een bloem met de naam Farao® zou de suggestie kunnen wekken dat zij niet meer mee kan met de kenmerken van deze moderne tijd. Niets is minder waar: Farao is met recht een vernieuwend ras. De kleur ‘oud’roze, waar deze bloem haar naam aan ontleent, is een toevoeging aan het kleurenpallet van snijanthurium bloemen.

Deze nieuwe kleur in het assortiment in combinatie met een hoge productie en een uitstekende houdbaarheid maken Farao tot een unieke bloem! Niet voor niets is Farao de titel die werd gebruikt om koningen en koninginnen met goddelijke status te duiden.

De kleur van deze snijanthurium past mooi in zowel de koele als zachte pasteltinten die momenteel terugkomen in alle mode- en interieurtrends. Hierdoor is deze topper met een uitstekende houdbaarheid makkelijk te combineren in allerlei woonstijlen.

In de teelt is Farao een ras met hoge productiecijfers en de korte internodes zorgen ervoor dat het noodzakelijke gewasonderhoud tijdens de teelt minimaal is. Met de gemiddelde steellengte van 60 cm kan je goed uit de voeten.

Al met al is Farao gewoon van koninklijke allure!