Anthura website als nieuw platform

Een nieuw mondiaal platform voor u als professional in de sierteeltbranche. Anthura.nl is compleet vernieuwd en biedt nu nog meer inspiratie, expertise en productspecialisme.

Anthura is expert op het gebied van orchideeën en anthuriums en ontwikkelt hiervoor innovatieve en duurzame producten. Voortdurend zijn wij bezig met de vertaling van ontwikkelingen in consumptie en het invullen van trends in mode en interieur met kleurrijke bloemen en planten.

Vooraanstaande positie
Anthura streeft, meer dan ooit, naar een continue dialoog en interactie met alle ketenpartners. Wij gaan dan ook graag het gesprek met u aan om de vooraanstaande positie van de Nederlandse sierteelt te garanderen en verder te verstevigen.

Expertise toegankelijk
De nieuwe interactieve website speelt daarbij een belangrijke rol. Met één touch of muisklik vindt u de meest up-to-date informatie en nieuws. Prikkel uw zintuigen, vergaar en deel kennis op het hoogste niveau, proef de nieuwste rassen en deel de schoonheid van uw product.

Hot or not
Gebruik de website om snel en overzichtelijk het complete assortiment te bekijken. Honderden orchideeën en anthurium rassen zijn vanaf heden online te beoordelen. Bepaal uw favoriet(en) en geef uw interesse door aan onze productspecialisten.