Caribo, roze met ‘coole’ eigenschappen

Met de introductie van de snijanthurium Caribo® voegt Anthura een knalroze variëteit toe aan het assortiment. Deze hardroze kleur van Caribo is haar onderscheidende vermogen. De kolfkleur is wit met groen en versterkt het frisse gevoel. De gemiddelde grootte van de bloem ligt tussen de 13-15 cm en Caribo heeft daarmee verschillende toepasbaarheden.

Kleurvast en koude tolerant
Daar waar andere roze rassen nog wel eens willen verkleuren, houdt Caribo de kleur goed vast, ook onder zomerse omstandigheden. Daarnaast is deze bloem het eerste ras dat uitstekende testresultaten heeft in transportsimulaties op 4°C en hiermee het eerste snijanthuriumras dat een dergelijke lage temperatuur goed kan verdragen. Het ras is dus ook geschikt voor verre bestemmingen.

Ook op het veld blijft de kleur lang behouden, zodat het extra sparen van bloemen voor een piekperiode mogelijk is. De steellengte kan wel 90cm worden, waarmee de afzet van lange stelen ook een goede optie is.

Kortom, Caribo is op alle fronten ijskoud de beste!

Xanthu Wijnen Anthuriums
Xanthu Wijnen Anthuriums voert vanaf maandag 27 september Caribo aan op de klok in Aalsmeer, waar deze roze topper regelmatig beschikbaar zal zijn. De aanvoer zal na verloop van tijd circa 800 stelen per week zijn.Tevens zal een gedeelte direct vanuit de box verhandeld worden.

Deze week heeft Caribo haar opwachting gemaakt bij in- en verkopers en is deze noviteit met veel enthousiasme ontvangen!