Cantello: ‘Dressed to impress’

Fashion en bloemen, de combinatie wordt steeds vaker gemaakt. Of het nu gaat om de aankleding van shows of om bloemenprints op de creaties die worden geshowd.

Bij de volgende fashion week staat wat ons betreft Cantello® in de spotlights. Deze nieuwkomer heeft drie opvallende eigenschappen. De kersenrode kleur en de subtiele bruine nerf geven deze volbloed anthurium een warme uitstraling. Ook de vorm is bijzonder, omdat deze net even anders is dan de bekende bloemvormen bij anthurium.

De vorm doet denken aan een zomerjurk die wordt opgepakt door de wind, met een golvende, elegante beweging. Dat de bloem krachtig is, komt verder tot uiting in de bloemvorm, steel en houdbaarheid. Kortom: een uitstekende kwaliteit. De productie kan zich meer dan voldoende meten met de geldende standaard. Een extra pluspunt van de bloem is dat de stevige steel gedurende de wintermaanden geoogst kan worden met extra lengte.

De vorm van de bloem en de meer opgaande stand van het schutblad, maken Cantello geschikt om te verkopen met extra lange stelen in emmers. De (top)bloemist kan de verleiding niet weerstaan en zal snel aan de slag willen met Cantello. Kortom een zeer interessant ras om toe te voegen aan uw assortiment.