Let’s dance op de Libelle Zomerweek

In de verte hoor je al flarden van de muziek en ongemerkt ga je een beetje sneller lopen. Ondanks het regenachtige weer, komen wij nu al in een zomerse stemming. Wat is toch heerlijk om nu al te kunnen genieten van het zomer gevoel. Met hakjes door het natte zand, lopen wij op het strand in Almere.

Het is een kleurrijk geheel, al die bloemen die je ziet op het terrein van de Libelle Zomerweek. Even wat proeven van die fruit- en groente sapjes, genieten van de prachtige bloemen en planten in onze stand.  En voor straks, wat meenemen naar huis, het regent immers deze week nog wel een beetje en dit zomerse gevoel nemen wij graag mee naar huis!

    

Anthura vraagt op de Libelle Zomerweek consumenten om hun mening over anthurium; daarbij vragen wij het publiek om hun voorkeur voor o.a. kleur, bloemvorm, planttype, potmaat en gemak. Interessante feedback die we tijdens dit zevendaagse event van vele consumenten kunnen verwachten.

De Libelle Zomerweek wordt bezocht door ca. 83.000 vrouwen in de leeftijd 30+  en biedt ruimte aan ca. 325 exposanten. Het event biedt bezoekers meer dan 10.000 workshopplekken en staat ieder jaar in het teken van een nieuw thema. Voor dit jaar is dat Let’s dance!

Kom kijken en genieten van de vele  modeshows, proeverijen, artiesten, ontmoetingen met politici, interviews en neem voor thuis de nieuwste kleuren anthurium!

Welkom Libelle Zomer Week

Graag tot ziens, let’s dance!

23-29 Mei 2016 • van 10 tot 18 uur • Almeerderstrand in Almere