Beleving en inspiratie op de Royal FloraHolland Trade Fair

In de eerste week van november presenteren wij sierlijke en krachtige noviteiten op de Royal Floraholland Tradefair in Aalsmeer. Van 8 tot en met 10 november heten wij u van harte welkom op onze stand 19.12 in hal 2. U treft in onze stand een scala van producten. Als voorproefje lichten we er alvast een paar voor u uit.

Cantello
Een opvallende anthurium snijbloem met een prachtige kersrode kleur. Cantello® is een zogenaamde ton-sur-ton variant waarbij de nerven en de kolf matchen bij de kersrode kleur van het schutblad.

Rustica
De populariteit van rode anthurium is nog altijd zeer groot. Rustica® is echt een cadeautje voor de liefhebbers van deze kleur. De plant heeft hartvormige bloemen, die glanzend boven het bladerdek staan. Het ras is uiteraard koude tolerant.

Rustica®

Nottingham
Dé nieuwe topper in het wit! Anthura Nottingham is een elegante orchidee met grote witte bloemen van ruim 9 cm en mooie grote takken.

Goed nieuws voor de orchidee liefhebbers!
Naast phalaenopsis zijn wij ook actief in de overige orchideeën. Op de beurs kunnen wij u de eerste exemplaren van ons cambria programma tonen.

Cambria orchideeën zijn enorm gevarieerd in grootte en vorm: van anderhalve centimeter tot ruim tien centimeter en van stervormig tot bijna rond. De bloemen hebben een unieke tekening en de kleurvariatie is groot.

Cambria Renaissance Grandeur

Van harte welkom in Bleiswijk
Onze showroom is tijdens de beursdagen uiteraard open voor het publiek. U treft er een overvloed aan rassen, ook kunt u er de nieuwste aanwinsten van onze veredeling beoordelen. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening.

De koffie staat voor u klaar en u heeft alle gelegenheid om het assortiment te bekijken en rassen te vergelijken. Graag tot ziens in onze stand of in Bleiswijk!