Banderola Lava, lintvormig ton-sur-ton

Banderola Lava uit de serie Banderola, a wave of flowers

Maakt de serie lintvormige potanthuriums (voorlopig) compleet!

Banderola® Lava brengt warmte en sfeer

Nadat vorig jaar al de rode Banderola® Roja en de witte Banderola® Cava werden geïntroduceerd is sinds dit jaar de productie van Banderola® Lava op stoom gekomen. De meest geschikte potmaat om Banderola Lava in te telen is potmaat 12 of 14. Waarschijnlijk is het ras ook te telen in potmaat 9. 

Door de hoeveelheid bloemen valt de Banderola® Lava op

Door de donkerrood gekleurde spadix is de uitstraling van Banderola Lava exclusief. De enorme hoeveelheid bloemen op de plant versterkt dit alleen maar. Banderola Lava heeft de eigenschap dat er nog wel eens dubbele aan elkaar gegroeide kolven en schutbladeren voorkomen in de plant. Dit wordt niet als nadelig ervaren door de eindgebruikers. Het versterkt het duurzame en natuurlijke karakter van het ras. 

De lintvorm in de Banderola® serie is iconisch

De keteneigenschappen van Banderola zijn uitstekend. Goede houdbaarheid, koutolerantie (7 °C in de transportfase), warmtetolerantie en bladkwaliteit zijn allemaal goed tot uitstekend. 

De gehele Banderola® serie, gekenmerkt door lintvormige bloemen

Deze derde variant in de Banderola® serie geeft een ruime keuze in lintvormige potanthuriums en in de toekomst worden er meer kleurvarianten verwacht.