Anthura Sevilla omarmt, betovert en verleidt

Het ras Anthura Sevilla is vernoemd naar één van de mooiste steden van Spanje en mooi, dat is deze prachtige phalaenopsis potplant zeker. De speciale bloemtekening ‘omarmt’, betovert en verleidt; Sevilla doet haar naam eer aan. Het is een echte eyecatcher die daardoor direct haar plek opeist in het assortiment. Door de bloemen van ruim 9 cm en een planthoogte van 65 cm is het een variëteit met gangbare afmetingen en daardoor geschikt voor een grote doelgroep.

Sevilla is krachtig, groeit mooi compact en geeft veel bloemen. Voor de productie van twee takken heeft deze plant voldoende opkweekduur nodig en is daardoor geschikter voor het kwalitatievere segment dan de retail. Het ras reageert goed op een bloeibehandeling. Deze plant met lilakleurige, gevlekte bloemen en een paarse lip geeft makkelijk zijtakken, waardoor het aantal bloemen op een plant kan oplopen tot ruim 30 bloemen! Voor een specialty is dat behoorlijk uniek. Tel daarbij een houdbaarheid op van gemiddeld 17 weken en de consument krijgt echt waar voor zijn geld.

Mocht u Sevilla nog niet hebben ontvangen, vraag dan uw accountmanager naar de beschikbaarheid en haal deze Spaanse schoonheid in huis!