Anthura op middelpunt van de beurs tijdens FloraHolland Trade Fair

Bezoek Anthura op De FloraHolland Trade Fair

Van 2 tot en met 4 november heten wij u van harte welkom op de FloraHolland Trade Fair.

In stand 20.10, tegenover Royal FloraHolland House, presenteren wij u een top selectie aan noviteiten.  Stuk voor stuk rassen die niet alleen dankzij hun aantrekkelijke uiterlijk maar zeker ook vanwege hun prestaties uitblinken.

Anthura Narbonne (phalaenopsis)
Anthura Narbonne is een mediterraanse schoonheid voor de 12 cm pot. De warme, koperrode bloemen hebben een zachtroze onderlaag. Deze orchidee groeit makkelijk met een hoge uniformiteit en een hoog percentage meertakken. Haal de Franse zon in huis!

Marea®(anthurium snijbloem)
Zonder twijfel een ‘natural beauty’ met haar botanische bloemvorm en vintage kleur. De tulpvormige bloem is bovenaan roze gevlamd en staat op een stevige, lange steel. Marea® heeft een uitstekend vaasleven van 34 dagen evenals een goede productie van 95 bloemen per m2.

Colorado®(anthurium potplant)
Colorado® is majestueus, spectaculair en prominent. Met name de grootte van de bloemen is sensationeel. Als lid van de ‘Big American’ – serie heeft deze roze nieuwkomer een goed imago hoog te houden. De plant is zowel koude als warmte tolerant en geschikt voor de grote potmaten.

Noviteiten Leaflet Narbonne   Noviteiten Leaflet Marea   Noviteiten Leaflet Colorado

Showroom
Wenst u, naast een kennismaking met de nieuwste exemplaren op de beurs, ook de diversiteit van al onze rassen te zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Bleiswijk. Hier heeft u de gelegenheid om samen met onze productexperts het complete assortiment van ruim 300 producten te bezichtigen.

3D tour
Neem een kijkje bij Anthura.

Graag tot ziens in stand 20.10 in Aalsmeer of bij ons in Bleiswijk!