Anthura Lima: de fleurigheid zelve!

Phalaenopsis rassen met een gele kleur zijn in het algemeen moeilijk te veredelen, waardoor er minder goede rassen op de markt zijn in vergelijking met kleuren zoals wit en roze. De keuze in de kleur geel voor potmaat 12 is niet groot, laat staan voor de kleinere potmaten 6,7 en 9 cm! Met haar gele sprekende bloemen is Anthura Lima dan ook een welkome aanvulling voor de kleinere potmaten. Daarbij komt dat deze plant ook in een 12 cm pot geteeld kan worden.

De rode lip en aders geven veel contrast op de gele bloem en zorgen voor een fleurige uitstraling. Met recht draagt dit ras dan ook de naam van de kleurrijke en temperamentvolle hoofdstad van Peru: Lima.

Bij voldoende opkweekduur bloeit het ras rijkelijk met veel bloemen en vertakkingen. De bloemen op de hoofd- en zijtakken zijn zo gepositioneerd dat het geheel een mooie organische ronde vorm krijgt. Met een gemiddeld houdbaarheid van 12 weken bloeit het ras ook nog eens bovengemiddeld lang bij de consument.

Door haar veelzijdigheid in gebruik voor meerdere potmaten in combinatie met de prachtige kleur geel, zal het ras ongetwijfeld een plek verwerven in uw assortiment. Mocht u het ras nog niet hebben ontvangen, vraag dan uw accountmanager naar de beschikbaarheid en haal deze fleurige schoonheid in huis!