Anthura Bologna: onweerstaanbaar! 

De genetische variatie binnen het geslacht phalaenopsis is groot. Voor elke consument, ongeacht geslacht, leeftijd en afkomst, is er wel een phalaenopsis te vinden. De onderlinge concurrentie tussen de vele rassen is dan ook groot. Wil een ras boven het maaiveld uitsteken, dan moet het iets hebben, wat andere rassen niet hebben. 

De noviteit Anthura Bologna heeft voor phalaenopsis begrippen een ongekend intens oranje kleur en zet zichzelf hiermee in de kijker en trekt de volle aandacht. Bologna is simpelweg onweerstaanbaar! 

Voor voldoende meertakkers en bloemen heeft het ras voldoende opkweekduur nodig en de plant heeft wat langer de tijd nodig in de afkweek. De compacte opgaande bladstand maakt het daarentegen mogelijk om extra planten op een vierkante meter te telen. De extra inspanningen worden uiteindelijk beloond door een hoge prijs in verkoop op rasnaam of door een hogere prijs voor de mix.  

De consument kan bij aankoop van Bologna ruim 10 weken genieten van ongekend intens oranje bloemen met een bloemdiameter van 8 cm gerangschikt op bloemtakken van ongeveer 60 cm. 

Mocht u het ras Bologna nog niet hebben ontvangen, vraag dan uw accountmanager naar de beschikbaarheid en haal deze “onweerstaanbare” Italiaanse schoonheid in huis!