Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Interview met Claudia Broch, Orchideeënambassadeur in Nederland 

  Claudia Broch is geboren en getogen in het Westland, zes jaar geleden verhuisd naar Leiden om het stadsleven op te zoeken en vorig jaar verhuisd naar Leiderdorp. Als tuindersdochter heeft zij de groene vingers zeker meegekregen en alhoewel haar eerste baan - na haar bachelor Communicatie - buiten de sector was, heeft zij na een aantal jaar de overstap gemaakt naar de sierteeltsector. Na bijna zes jaar ambassadeur te zijn geweest van de anthuriums, maakt zij sinds januari deel uit van het team van Orchidee Nederland om de prachtige orchideeën te promoten.  »

 • Het nieuwe verfijnde rood: Rambla 

  Met deze veelzijdige en koude tolerante bloem met een chique uitstraling kan je goed voor de dag komen. Deze stralende en warmrode snijanthurium voelt zich thuis in ieder boeket of arrangement, van klassiek tot een eigentijds plukboeket. »

 • Naima Fatih stelt zich voor….

  Sinds een paar maanden werk ik als medewerker documenten en logistiek. Na ruim 13 jaar werkzaam te zijn geweest in de scheepvaart als expediteur was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag een functie aan de andere kant van de logistieke keten en kwam zo terecht bij Anthura.  »

 • Hoe is het met onze nieuwe Managers Sales Gert en Richard? 

  Gert Hoogendoorn en Richard Smit zijn een jaar bezig in de functie van Manager Sales. Een jaar waarin ontzettend veel speelt: hoge energieprijzen, hoge inflatie en de oorlog in Oekraïne zorgen ervoor dat er druk op de afzet staat in Europa en de gewijzigde politieke situaties in een aantal landen in Zuid-Amerika spelen ook een rol. Het gevolg is dat onze afdeling sales continu bijschakelt en meedenkt om het zo optimaal voor onze klanten te regelen. Wij spraken met Gert (orchidee) en Richard (anthurium) hoe het hen het afgelopen jaar vergaan is.  »

 • Potanthurium Micra en snijanthurium Extase winnaars productcompetitie Floriade Expo 2022

  Tijdens de productkeuringen door de vakjury op de Floriade Expo 2022 voor snijanthurium, potorchidee, potanthurium en exoten hebben onze rassen Micra® en Extase® de eerste prijs behaald! In de categorie multiflora typen bij potorchidee won het ras Anthura Bolgheri zilver. »

 • Nieuwkomer Willem Ruggenberg stelt zich voor

  Sinds 21 maart maakt Willem deel uit van het Anthura team als manager sales Support. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop binnendienst en de afdeling document & logistiek, een groeiende export en ambitieuze groeidoelstellingen. Willem stelt zichzelf graag voor... »

 • Een impressie van een geslaagde FlowerTrials en AnthuraConnects

  Vorige week hebben wij tijdens de FlowerTrials gelukkig weer veel internationale klanten ontvangen. Zij konden uitgebreid onze prachtige rassen, noviteiten en concepten bekijken, evenals onze veelbelovende toekomstige variëteiten.  »

 • Saxo, daar zit muziek in!

  De hartvormige bloemen, de heldere kleur en de stand van de bloemen ten opzichte van het blad zijn de belangrijkste kenmerken van deze prachtige nieuwkomer in het Anthurium potplanten segment. Saxo® is een moderne plant die snel zijn draai zal vinden en een prominente plaats in zal nemen in het assortiment. »

 • Manta® Ambon, een Manta pur sang! 

  Het ras Manta Ambon is Manta More in haar puurste vorm: gemiddeld meer dan 30 grote ronde bloemen die prachtig gerangschikt zijn op twee lange kammen. Met een ongekend lange houdbaarheid van maar liefst 20 weken kan de consument lang van haar sierlijkheid en elegantie genieten.  »

Bekijk ook