Variëteiten van de toekomst op de IPM

Ontmoet ons in Essen, Duitsland in hal 1 standnummer 1B10

ipm 2016

Van 26 tot en met 29 januari kunt u een breed scala aan verschillende producten zien, waaronder een aantal nieuwe variëteiten. Bezoek onze stand 1B10 in hal 1 om meer te weten te komen over de grenzeloze mogelijkheden van het assortiment en serviceaanbod.

Unlimited in varieties offering unlimited possibilities
U vindt in onze stand zowel phalaenopsis als anthurium potplanten in verschillende vormen, kleuren, bloemmaten, potmaten en hoogten.

Anthurium en phalaenopsis noviteiten
Op de IPM is er speciale aandacht voor een mooie selectie noviteiten. Deze noviteiten zijn de eerste keuze van onze product managers met betrekking tot ‘dé variëteiten van de toekomst’. De anthurium noviteiten zijn Vanilla®, Solara® and Sweet Dream®. De phalaenopsis noviteiten zijn Anthura Leeds Anthura Ferrara and Anthura Davos. Ook de anthurium snijbloem Maravilla® is een veelbelovend ras voor de toekomst.

Potanthurium Vanilla en potphalaenopsis Anthura Ferrara zijn niet alleen in de stand, maar ook op het noviteitenplein van Flora Holland te bewonderen.

Anthurium Vanilla® ©Anthura Anthura Ferrara

Small in size, big in performance
  Anthurium mix 9cm pot

Speciale aandacht is er voor de kleinere potmaten. De vraag naar de potmaten 9 cm en zelfs kleiner neemt toe, het is een opkomende markt die steeds belangrijker wordt.  Anthura loopt voor in dit segment en deze planten zijn een ‘must’ om te komen bekijken!

Garden Orchid
  Garden Orchid cypripedium

Het seizoen van Garden Orchid is begonnen. In onze stand kunt u deze prachtige planten al in bloei zien.

Beursinformatie
IPM Messe Essen GmbH, Norbertstraße 2, 45131 Essen, Duitsland

Datum en openingstijden
26-01-2016  – 29-01-2016 / 09.00 – 18.00 uur

Tot ziens in Essen!