Fotogalerij

Anthura is trots op het prachtige beeldmateriaal van haar orchideeën en anthurium rassen. Dit beeldmateriaal is toegankelijk voor iedereen die de beelden wil gebruiken voor eigen promotiedoeleinden zoals websites, social media, flyers, brochures, redactionele bijdragen etc..

Met de beelden willen wij anderen inspireren, de galerij biedt een gevarieerd aanbod aan beelden, welke regelmatig wordt vernieuwd. Er gelden slechts een paar voorwaarden voor het gebruik ervan.

Wij verzoeken u een bronvermelding op te nemen danwel de vermelding van de rasnaam. Bij anthurium graag het symbool registrated trade mark opnemen, bijvoorbeeld: Tropical®. De namen van de phalaenopsis rassen worden vooraf gegaan door het woord Anthura, bijvoorbeeld Anthura The Hague. Voor de volledigheid verzoeken wij u om dit zoveel mogelijk over te nemen.

Wij vinden het leuk om te zien wat voor promotiemiddelen u ontwikkelt met het beeldmateriaal en ontvangen hiervan graag een kopie. Indien u de beelden online plaatst, stuur ons dan een linkje.

Hoge resolutie beelden op aanvraag
Mocht u interesse hebben in hoge resolutie beelden, vraag deze dan per e-mail aan bij onze marketingafdeling, zij sturen u graag de beelden.

Phalaenopsis galerij

 

Anthurium potplanten galerij

 


Anthurium snijbloemen galerij