Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Nominatie Tuinbouw Ondernemersprijs

  Bijzonder trots zij wij op onze nominatie voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019! Afgelopen vrijdag verraste Michiel F. van Ginkel, bestuursvoorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs, de directie van Anthura met een bezoek en de mededeling dat zij één van de finalisten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019 zijn. »

 • Snijanthurium Saffron: Oranje doet weer mee

  Na een WK voetbal zonder oranje is de kleur oranje weer aan zet. Met de introductie van snijanthurium Saffron® geeft Xanthu Anthogether alvast een goede voorzet om de kleur oranje nieuwe impulsen te geven. »

 • Onderscheidende en unieke phalaenopsis noviteiten op de Royal FloraHolland Trade Fair

  De onderscheidende phalaenopsis noviteiten zijn een ware toevoeging op het assortiment met hun goede plantopbouw, mooie kleuren en vertegenwoordiging van alle segmenten.  »

 • Livium is een echt kunstwerk!

  Stolk Brothers introduceert op de Royal FloraHolland Trade Fair begin november de nieuwe spectaculaire anthurium Livium. Hoe de campagne eruit komt te zien, blijft nog even een verrassing, maar hierbij lichten wij een klein tipje van de sluier op... »

 • Mooi jubileumgeschenk voor de Hartstichting

  Op 4 oktober overhandigde Laetitia de Goeij van Anthura een cheque ter waarde van € 27.893 aan Marieke Dekker, relatiemanager van de Hartstichting. »

 • Anthura wint de Plantum Duurzaamheidsprijs

  Met de herintroductie van Cypripedium in de Zwiterse natuur heeft Anthura de Plantum Duurzaamheidsprijs in de wacht gesleept. Het initiatief draagt niet alleen bij tot de instandhouding van de biodiversiteit, maar zorgt ook voor behoud van het Zwitserse natuurschoon. »

 • Feestelijke afsluiting Anthura’s 80-jarig jubileumjaar

  Ter afsluiting van het jubileumjaar stonden vrijdagavond 7 september onze deuren open voor collega’s, relaties, familie, vrienden en buren en we hebben samen een schitterend feest gevierd! »

 • Anthuriums en orchideeën schitteren tijdens het Varend Corso

  Ter gelegenheid van ons jubileumjaar varen wij op 3,4 en 5 augustus mee met het Varend Corso. »

 • De Anthura jubileum koers was een groot succes!

  Met veel plezier kijken wij terug op de Anthura fietskoers ter gelegenheid van ons 80-jarig jubileum. Afgelopen zaterdag gingen 44 fietsers de uitdaging aan om van Anthura Arndt in Borken-Burlo (Duitsland) naar Anthura in Bleiswijk te fietsen. »

Bekijk ook