Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • De nieuwe Anthurinfo is uit!

  Het voorjaar is in zicht! Langzamerhand komt de kleur terug in de natuur en is het de hoogste tijd om uw werkplek of huis kleurrijk te maken met onze noviteiten en toppers zoals de anthurium potplant Minnesota, de anthurium snijbloem Extase en de cambra Renaissance white. En er is meer... »

 • De oktober editie van de Anturinfo is uit

  In deze herfsteditie komen noviteiten van zowel anthurium als phalaenopsis aan bod en besteden wij uitgebreid aandacht aan de pH-waarde. »

 • Anthura is finalist Koning Willem I Prijs MKB

  Bepalend om een plaats bij de laatste drie te bemachtigen zijn prestaties op basis van durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap. Ook innovatie en de manier waarop wij met COVID-19 omgaan, is hierin meegenomen. »

 • De juni editie van de Anthurinfo is uit!

  Na een aantal roerige en onzekere maanden zijn we in iets rustiger vaarwater gekomen. Deze nieuwe werkelijkheid vraagt om aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Hierdoor ontstaan er ook nieuwe initiatieven, zoals ons webinar AnthuraNXT goes digital als alternatief voor het AnthuraNXT event. »

 • Bureau IMAC gaat op in nieuwe afdeling gewasoptimalisatie binnen Anthura

  Bureau IMAC Bleiswijk B.V. beëindigt per 1 januari 2021 haar betaalde dienstverlening en zal ophouden te bestaan. De jarenlange kennis en ervaring blijft behouden, omdat zowel Andre Lont als Mark van de Ven overgaan naar de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij Anthura. »

 • Bezoek onze showkas online

  Onze showkas is open voor bezoek op afspraak, maar een dergelijk bezoek is niet meer vanzelfsprekend. Hier is iets op bedacht: de showkas komt naar u! »

 • We zetten alles op alles tegen de luizen

  Afnemers in binnen- en buitenland moeten soms wel dertig weken met de producten van Anthura werken voordat deze naar de eindmarkt gaan. Dat zij een gezond en schoon product geleverd krijgen, is dan ook van groot belang. »

 • Toekomstvaste en duurzame investering

  In het tuinbouwgebied rondom Bergschenhoek heeft Wayland Energy, producent van duurzame energie, recentelijk zes nieuwe glastuinbouwbedrijven aangesloten op haar aardwarmtebron. Anthura is één van de zes nieuwe glastuinbouwbedrijven die aangesloten is op aardwarmtenetwerk. »

 • Anthura doneert 30.000 mondkapjes aan zorginstelling Laurens

  Met een gerichte worp om de noodzakelijke 1,5 meter te overbruggen, heeft Iwan van der Knaap - directeur Anthura - vandaag 30.000 mondkapjes overhandigd aan Rop Spanjaard, Managing director Facilitair Bedrijf & Vastgoed bij Laurens. »

Bekijk ook