Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • De nieuwe Anthurinfo is uit!

  De eerste tekenen van de lente zijn een feit en daar sluiten onze noviteiten, de sierlijke Anthura Warsaw en de schattige Joli® Pulse, goed bij aan! De maart editie besteedt ook aandacht aan fysiologische afwijkingen, CupGrade en de manier waarop wij met u als klant samen het verschil in de markt kunnen maken. En er is meer... »

 • GenNovation opent eigen laboratorium

  Met een symbolische knip in het DNA heeft GenNovation vanmiddag zijn nieuwe laboratorium officieel geopend. De vier betrokken partnerbedrijven Anthura, Dekker Chrysanten, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan zijn zeer blij met deze volgende stap in de ontwikkeling van hun samenwerking in nieuwe veredelings-technologieën. »

 • Genomineerd voor Koning Willem 1 Prijs

  Op maandag 2 maart zijn wij genomineerd voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs MKB tijdens het nomination-event van De Koning Willem I Stichting. »

 • Anthura wint International Grower of the Year Award 2020

  Anthura is gekroond tot Gold Rose Winner tijdens de International Grower of the Year Awards 2020. Van de winnaars uit elke categorie zijn zij tot algemene winnaar uitgeroepen en winnen daarmee de meest prestigieuze award van dit event. »

 • Anthura is genomineerd voor de ‘ International Grower of the Year’ Award 2020

  Anthura is genomineerd voor de prestigieuze International Grower of the Year Award in de categorie ‘jonge planten’. Op dinsdag 28 januari 2020, tijdens de IPM in Essen, wordt de winnaar bekend gemaakt. Tien bedrijven uit acht landen in vier categorieën strijden om deze mooie prijs. »

 • Koop de meeste stelen Grand Slam en tennis binnenkort met Martin Verkerk!

  De grootste tien kopers van de snijanthurium Grand Slam® in omzet over de periode van 1 november 2019 tot 1 februari 2020 kwalificeren zich voor de clinic. »

 • Ambassades brengen bezoek aan Greenport West-Holland

  Ambassadeurs van ruim 20 verschillende landen hebben een bezoek gebracht aan drie innovatieve en duurzame bedrijven in de Greenport West-Holland: Koppert Biological Systems, De Ruiter Seeds Experience en Anthura. »

 • Assortimentspresentatie bij Ter Laak Orchids

  Verbinding is het sleutelwoord in het inspiratiecentrum van Ter Laak Orchids. Samen met Floricultura B.V. en Sion Young Plants laten we hier een gezamenlijke assortimentspresentatie zien. »

 • Nieuw Research Center

  In het Research Center is een nieuw laboratorium gebouwd, waar getoetst wordt op ziekten en plagen. Het moleculair laboratorium heeft uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. De nieuwe locatie is ook ingericht voor veredeling van kleinere gewassen zoals exclusieve orchideeën en Garden Orchid. »

Bekijk ook