Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Trendy stylen met snijanthurium

  De anthurium is een snijbloem die zeer goed past bij de huidige stijltrends in bloemen (bron: Bloemenbureau Holland).  Anthurium is van origine een bijzonder lang houdbare bloem en door haar lange, stevige steel zeer goed te verwerken. Ons assortiment in snijanthurium is zeer groot en divers. Bloemisten hebben hierin heel veel keuze in kleuren en vormen. »

 • Anthurium in bloemsierkunst van Gregor Lersch

  Bloemdesigner Gregor Lersch gaf van 1 t/m 5 juni, 2017 een vijfdaagse seminar aan grote groep professionele bloemsierkunstenaars. Anthurium snijbloem Terrasol speelde hierin een hoofdrol. »

 • Doe mee met Ride for the Roses 2017 in Lansingerland

  Anthura zal deelnemen met een team en als relatie van ons, kunt u hier onderdeel van uitmaken! Geef u nu op en start op 3 september samen met andere wielrenliefhebbers vanuit het Anthura startvak. »

 • Anthura relatiedag: samen ondernemen in de toekomst

  Op donderdag 1 juni jl. vond bij Anthura de jaarlijkse relatiedag plaats. Op deze dag zijn alle Nederlandse klanten en handel uitgenodigd, waarbij dit jaar een combinatie is gemaakt van phalaenopsis én anthurium relaties. »

 • California Spring Trials

  Bij Californië denkt u waarschijnlijk aan Hollywood, de Golden Gate bridge van San Francisco, de heuvels van Beverly Hills en de zeeleeuwen langs de kust. »

 • Kaseko klinkt als muziek in de oren!

  Het veredelen van anthuriums lijkt op het componeren van een muziekstuk. De combinatie van de juiste tonen, leidde bij Anthura tot een nieuw muziekspektakel: Kaseko! »

 • Close to perfection

  Een nieuw wit ras moet op veel (technische) punten een verbetering zijn ten opzichte van de bestaande variëteiten in de markt en ook nog beschikken over de juiste ‘looks’ om bij iedereen in de smaak te vallen. Met de introductie van Southampton en Nottingham wordt de lat voor nieuwe witte rassen wederom hoger gelegd. »

 • Interview met Anthuriumkwekerij Wijnen

  Een klein jaar geleden werd de anthuriumkas van Joan en Nancy Wijnen vol getroffen door zomers noodweer. Wij spraken met hen over de impact en de gevolgen van deze schade, over meer dan 30 jaar anthuriums telen en over hun ervaringen met de verkoop van anthurium bloemen aan consumenten. »

 • Zizou®, onze Franse kampioen

  Zizou® is frivool en klein van stuk. Deze koploper zal de komende jaren groots worden. »

Bekijk ook