Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe
 • Dekker Chrysanten treedt toe tot GenNovation

  Het samenwerkingsverband GenNovation is op 11 april jl. uitgebreid met een vierde deelnemer, Dekker Chrysanten uit Hensbroek. De initiërende bedrijven Anthura, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan zijn verheugd over deze toetreding. Henk Jacobs, directeur Dekker Chrysanten, is ervan overtuigd dat door samen te werken binnen GenNovation er sneller betere rassen gemaakt kunnen worden. “De […] »

 • GenNovation kan van start met invulling ambities

  GenNovation B.V. is verheugd met de aanstelling van Bart Brugmans als R&D-programmamanager. Met de komst van Bart is de volgende stap gezet om de doelstellingen van GenNovation te gaan realiseren. GenNovation is een nieuw opgerichte samenwerking tussen Anthura, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan, drie toonaangevende bedrijven in de sierteelt. De samenwerking is gericht […] »

 • Anthura vaart mee met het Varend Corso

  Op 3, 4 en 5 augustus 2018 vaart Anthura mee met het Varend Corso. Tijdens dit jaarlijks evenement spelen bloemen, planten en groenten de hoofdrol. In ons jubileumjaar kan dit feestelijke spektakel niet missen. »

 • Garden Orchid wint Packaging award

  Garden Orchid sleept de Packaging Award 2018, dé vakrpijs in de verpakkingsbranche in de wacht.  De Garden Orchid is gehuld in een prachtige verpakkingslijn die ook buiten onze branche opvalt! »

 • 80-jarig jubileum

  Wij vieren met trots ons 80-jarig jubileum in 2018.  In tachtig jaar is Anthura uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot wereldwijd specialist op het gebied van orchideeën en anthurium. »

 • Hét seizoen van Garden Orchid

  Garden Orchid seizoen is van start. Dit seizoen heeft u een nog grotere keuze uit verschillende tuinorchideeën. De Epipactis Garden Orchid is nieuw dit seizoen. »

 • Wij heten u graag welkom op de IPM

  Ontmoet van 23 - 26 januari onze productspecialisten in onze stand 1B10 (hal 1) en ontdek de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment. »

 • Trots op 5e plaats in de Hillenraad100

  Trots staan wij op de 5e plaats in de Hillenraad 100, een stijging van maar liefst drie plaatsen ten opzichte van vorig jaar. De kracht van Anthura wordt duidelijk onderkend door de Peergroup en het Expertcomité. »

 • Montpellier: te mooi om waar te zijn

  Montpellier viel al op bij de voorrondes in de showkas en heeft haar weg naar de finale glansrijk voltrokken. Deze phalaenopsis is een welkome aanvulling voor telers die zich richten op het exclusieve topsegment! »

Bekijk ook