Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Anthuriums en orchideeën schitteren tijdens het Varend Corso

  Ter gelegenheid van ons jubileumjaar varen wij op 3,4 en 5 augustus mee met het Varend Corso. »

 • De Anthura jubileum koers was een groot succes!

  Met veel plezier kijken wij terug op de Anthura fietskoers ter gelegenheid van ons 80-jarig jubileum. Afgelopen zaterdag gingen 44 fietsers de uitdaging aan om van Anthura Arndt in Borken-Burlo (Duitsland) naar Anthura in Bleiswijk te fietsen. »

 • Anthura zet zich in voor biodiversiteit in Zwitserland

  Anthura draagt met de herintroductie van Cypripedium in de natuur bij aan de instandhouding van biodiversiteit en behoud van Zwitsers natuurschoon. »

 • Welkom op de Flower Trials

  Van dinsdag 12 tot en met 15 juni bent u van harte welkom tijdens de Flower Trials.  »

 • Geslaagde jubileumeditie Anthura Relatiedag

  Ieder jaar organiseren wij de Anthura Relatiedag voor al onze relaties. Dit jaar had het relatie event wel een heel bijzonder tintje, het was een jubileumdag met Koninklijke allure. »

 • Zijne Majesteit de Koning woont tachtigjarig jubileum Anthura bij

  Ter gelegenheid van het tachtigjarig jubileum organiseren wij een uniek Relatie event. »

 • Dekker Chrysanten treedt toe tot GenNovation

  Het samenwerkingsverband GenNovation is op 11 april jl. uitgebreid met een vierde deelnemer, Dekker Chrysanten uit Hensbroek. De initiërende bedrijven Anthura, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan zijn verheugd over deze toetreding. Henk Jacobs, directeur Dekker Chrysanten, is ervan overtuigd dat door samen te werken binnen GenNovation er sneller betere rassen gemaakt kunnen worden. “De […] »

 • GenNovation kan van start met invulling ambities

  GenNovation B.V. is verheugd met de aanstelling van Bart Brugmans als R&D-programmamanager. Met de komst van Bart is de volgende stap gezet om de doelstellingen van GenNovation te gaan realiseren. GenNovation is een nieuw opgerichte samenwerking tussen Anthura, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan, drie toonaangevende bedrijven in de sierteelt. De samenwerking is gericht […] »

 • Anthura vaart mee met het Varend Corso

  Op 3, 4 en 5 augustus 2018 vaart Anthura mee met het Varend Corso. Tijdens dit jaarlijks evenement spelen bloemen, planten en groenten de hoofdrol. In ons jubileumjaar kan dit feestelijke spektakel niet missen. »

Bekijk ook