Nieuws

Categories
Reset filters Pas toe

Onze evenementen

 • Bezoek onze showkas online

  Onze showkas is open voor bezoek op afspraak, maar een dergelijk bezoek is niet meer vanzelfsprekend. Hier is iets op bedacht: de showkas komt naar u! »

 • We zetten alles op alles tegen de luizen

  Afnemers in binnen- en buitenland moeten soms wel dertig weken met de producten van Anthura werken voordat deze naar de eindmarkt gaan. Dat zij een gezond en schoon product geleverd krijgen, is dan ook van groot belang. »

 • Toekomstvaste en duurzame investering

  In het tuinbouwgebied rondom Bergschenhoek heeft Wayland Energy, producent van duurzame energie, recentelijk zes nieuwe glastuinbouwbedrijven aangesloten op haar aardwarmtebron. Anthura is één van de zes nieuwe glastuinbouwbedrijven die aangesloten is op aardwarmtenetwerk. »

 • Anthura doneert 30.000 mondkapjes aan zorginstelling Laurens

  Met een gerichte worp om de noodzakelijke 1,5 meter te overbruggen, heeft Iwan van der Knaap - directeur Anthura - vandaag 30.000 mondkapjes overhandigd aan Rop Spanjaard, Managing director Facilitair Bedrijf & Vastgoed bij Laurens. »

 • De nieuwe Anthurinfo is uit!

  De eerste tekenen van de lente zijn een feit en daar sluiten onze noviteiten, de sierlijke Anthura Warsaw en de schattige Joli® Pulse, goed bij aan! De maart editie besteedt ook aandacht aan fysiologische afwijkingen, CupGrade en de manier waarop wij met u als klant samen het verschil in de markt kunnen maken. En er is meer... »

 • GenNovation opent eigen laboratorium

  Met een symbolische knip in het DNA heeft GenNovation vanmiddag zijn nieuwe laboratorium officieel geopend. De vier betrokken partnerbedrijven Anthura, Dekker Chrysanten, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan zijn zeer blij met deze volgende stap in de ontwikkeling van hun samenwerking in nieuwe veredelings-technologieën. »

 • Genomineerd voor Koning Willem 1 Prijs

  Op maandag 2 maart zijn wij genomineerd voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs MKB tijdens het nomination-event van De Koning Willem I Stichting. »

 • Anthura wint International Grower of the Year Award 2020

  Anthura is gekroond tot Gold Rose Winner tijdens de International Grower of the Year Awards 2020. Van de winnaars uit elke categorie zijn zij tot algemene winnaar uitgeroepen en winnen daarmee de meest prestigieuze award van dit event. »

 • Anthura is genomineerd voor de ‘ International Grower of the Year’ Award 2020

  Anthura is genomineerd voor de prestigieuze International Grower of the Year Award in de categorie ‘jonge planten’. Op dinsdag 28 januari 2020, tijdens de IPM in Essen, wordt de winnaar bekend gemaakt. Tien bedrijven uit acht landen in vier categorieën strijden om deze mooie prijs. »

Bekijk ook